Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

CGL:ERC se suma a la petició d’amnistia per als 20 condemnats per adulteri i homosex

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • CGL:ERC se suma a la petició d’amnistia per als 20 condemnats per adulteri i homosex

    (en castellano más abajo)

    SOCIETAT Barcelona, 20 de juliol de 2007
    ERC SE SUMA A LA PETICIÓ D ’AMNISTIA PER ALS 20 CONDEMNATS PER ADULTERI I HOMOSEXUALITAT A IRAN

    PANTERES GROGUES TAMBÉ DEMANA QUE EL GOVERN ES POSICIONI OFICIALMENT DAVANT DE L’IRAN

    Amics i amigues de Redacció:

    A través de la diputada Georgina Oliva, ERC s’ha sumat a CiU i IU-ICV per demanar que el Govern es posicioni oficialment davant de l’Iran per demanar l’amnistia de les 20 persones condemnades a mort per adulteri i homosexualitat, segons proposta de la federació d’associacions Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya. A causa de la inconcreció amb la qual van ser anunciades oficialment aquestes sentències, no hi ha certesa de si ja s’han dut a terme o no, motiu doncs que urgeix una ràpida intervenció per evitar aquesta tragèdia.

    Per la seva part l’associació catalana d’esport de gais i lesbianes Panteres Grogues, organitzadora dels Eurogames 2008 a Barcelona, en escrit firmat pel seu president, Joan Miró, s’ha sumat també a la petició enviada per la CGL a tots els grups parlamentaris del Congrés dels Diputats, remetent-los a la vegada el seu propi escrit expressant la seva indignació per la situació per aquest cas i urgint que demanin al Govern que es posicioni davant de l’Iran demanant l’amnistia per als 20 condemnats a mort a l’Iran.

    Antonio Guirado, secretari general de la CGL , declara:
    “Cada minut que passa pot ser fatal per a la sort d’aquestes vint persones si no hi ha una mobilització diplomàtica mundial per salvar-les. Cridem ong’s, sindicats i autoritats civils i religioses a pronunciar-se contra aquestes condemnes a mort”.

    Jordi Petit, president d’honor de la CGL i ex-secretari general de la International Lesbian and Gay Association (ILGA www.ilga.org), manifesta:
    “L’enteniment entre pobles i cultures que defensa la Unió Europea passa pel diàleg i el respecte de cultes, però també té un mínim raser irrenunciable: el respecte dels drets de dones i homosexuals i l’abolició de la pena de mort”.

    COMISSIÓ DE MITJANS DE COMUNICACIÓ DE LA FEDERACIÓ D ’ASSOCIACIONS COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA

    ************************************************** **********

    SOCIEDAD Barcelona, 20 de julio de 2007


    ERC SE SUMA A LA PETICIÓN DE AMNISTÍA PARA LOS 20 CONDENADOS POR ADULTERIO Y HOMOSEXUALIDAD EN IRÁN
    PANTERES GROGUES TAMBIÉN PIDE QUE EL GOBIERNO SE POSICIONE OFICIALMENTE ANTE IRÁN
    Amigos y amigas de Redacción:

    A través de la diputada Georgina Oliva, ERC se ha sumado a CiU e IU-ICV para pedir que el Gobierno se posicione oficialmente ante Irán para pedir la amnistía de las 20 personas condenadas a muerte por adulterio y homosexualidad, según propuesta de la federación de asociaciones Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya. Debido a la inconcreción con que fueron anunciadas oficialmente estas sentencias, no hay certeza de si ya se han llevado a cabo o no, motivo pues que urge una rápida intervención para evitar esta tragedia.
    Por su parte la asociación catalana de deporte de gays y lesbianas Panteres Grogues, organizadora de los Eurogames 2008 en Barcelona, en escrito firmado por su presidente, Joan Miró, se ha sumado también a la petición enviada por la CGL a todos los grupos parlamentarios del Congreso de los Diputados, remitiéndoles a su vez su propio escrito expresando su indignación por la situación por este caso y urgiendo que pidan al Gobierno que se posicione ante Irán pidiendo la amnistía para los 20 condenados a muerte en Irán.
    Antonio Guirado, secretario general de la CGL , declara:
    “Cada minuto que pasa puede ser fatal para la suerte de estas veinte personas si no hay una movilización diplomática mundial para salvarles. Llamamos a ong’s, sindicatos y autoridades civiles y religiosas a pronunciarse contra estas condenas a muerte”.
    Jordi Petit, presidente de honor de la CGL y ex-secretario general de la International Lesbian and Gay Association (ILGA www.ilga.org), manifiesta.
    “El entendimiento entre pueblos y culturas que defiende la Unión Europea pasa por el diálogo y el respeto de cultos, pero también tiene un mínimo rasero irrenunciable: el respeto de los derechos de mujeres y homosexuales y la abolición de la pena de muerte”.

    COMISIÓN DE MEDIOS DE COMUNICACIÓN DE LA FEDERACIÓN DE ASOCIACIONES COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA


    Violant d'Hongria, 156, baixos · 08014 Barcelona · Tel. 93 298 00 29 · Fax 93 298 06 18 · www.cogailes.org
Trabajando...
X