Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

‘Man in an Orange Shirt’: la nova minisèrie gai de la BBC

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • ‘Man in an Orange Shirt’: la nova minisèrie gai de la BBC

    La BBC estrena 'Man in an Orange Shirt' una nova sèrie que narra una commovedora història d'amor gai després de la segona Guerra Mundial a Gran Bretanya.
    man-in-an-orange-shirt-season-1-cover.jpg
    La minisèrie 'Man in an Orange Shirt', escrita pel novel·lista Patrick Gale, compta amb dues parts i ha estat estrenada per la BBC el passat mes de juliol.

    'Man in an Orange Shirt' ens explica d'una manera meravellosa com dos oficials de l'exèrcit, Michael (Oliver Jackson-Cohen) i Thomas (James McArdle), es van trobar durant la Segona Guerra Mundial i es van enamorar.

    Tot comença quan la dona d'un d'ells troba per casualitat un munt de cartes d'amor apassionades a l'escriptori del seu marit. Unes cartes el remitent no era una antiga nòvia d'aquest, sinó el padrí del seu casament.

    Una història que ens recorda a 'Brokeback Mountain' en una de les parts, per això de viure la seva curta i intensa història d'amor en una cabana apartada de la vista de tots, i que ens narra d'una manera meravellosa com aquests enamorats finalment decideixen separar-se per ser il·legal ser homosexual en aquesta època, decidint un d'ells casar-se amb la seva nòvia Flora (Joanna Vanderham).

    És una producció increïblement commovedora, dirigida per Michael Samuels i protagonitzada per Oliver Jackson-Cohen i James McCardle com amants a la dècada de 1940, Julian Morris i David Gyasi com els seus homòlegs moderns i Joanna Vanderham i Vanessa Redgrave com Flora, la dona que vincula les dues històries, primer com a esposa i després com àvia.

    Font:
    togayther.es
Trabajando...
X