Conversación entre orodam y jann

2 Mensajes de visita

  1. hola ordam,si que vui que sigem amics i tan,el que pasa que no se si envio els missatges be,digam si aquet las rebut.tambe et volia di que no ting ni idea de gramatica.! ja ho veus no! espero que no et molesti,voldria preguntarte un mun de coses no se per un comensa.resulta que soc casat i bla bla bla. ma agradaria algun dia teni una relacio amb un home,pero estic mol coibit ting vergonya y po a la vegada una mica complicat saps,nose com es la teva vida com tu fas tu.de mes jove vaig teni alguna experiencia pero poca cosa.ara fare 46 anys emb sembla que se macava el temps i no faig res per cambia la meva situacio,amb la dona em porto força be,tot plegat un embolic de collons,si reps el missatge digamo, o explicam que tinc que fe per envia un privat,fins aviat.
  2. he dejado un mensaje para ti en mi pagina es que no domino mucho,
Mostrando mensajes de visita de 1 a 2 de 2

Forma part de:

Consell Nacional de Lesbianes, Gais, homes i dones Transsexuals i Bisexuals - Generalitat de Catalunya

Àrea d'Atenció a les Persones - Diputació de Barcelona

Consell Municipal de Gais, Lesbianes i Homes i Dones Transsexuals - Ajuntament de Barcelona

Federación Estatal de Lesbianas, Gais, Transexuales y Bisexuales

A través de Paypal.es

Ateneu l'Harmonia

View My Stats

Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Trassexuals i Bisexuals
  • Carrer de Sant Adrià, 20
  • 08030 Barcelona, Spain
  • Tel: (34) 620 550 768
  • Email: amicsgais@amicsgais.org

NIF: G62823000

Compte corrent a "la Caixa" per ajudar econòmicament al projecte GAG amb donatius o ingresar bestretes de les sortides:

Cuenta corriente en "la Caixa" para participar económicamente en el proyecto GAG con donativos o realizar ingresos de reservas de salidas:

ES76 2100 3005 4822 0044 7001

La asociación Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) no se resposabiliza de las opiniones de colaboradores y usuarios.

La web del GAG puede contener enlaces a otras páginas de terceras partes que no puede controlar. Por lo tanto, el GAG no puede asumir y declina cualquier responsabilidad por el contenido que pueda aparecer en páginas de terceros. El GAG se compromete a eliminar cualquier contenido que pueda ser considerado ilícito. Puedes leer las normas del forum.