Dissabte, 11 març 2017 – 18h

Taller d’activisme afectiu
(La lluita per alliberar la nostra realitat emocional)

A càrrec de Sergi Ferré, terapeuta i educador afectiu de GAEDE.

Ateneu L’Harmonia (recinte Fabra i Coats)

Alliberament LGTBIQ+
Dependència emocional
Poliamor
Feminisme
Models d’atracció i afectivitat

www.gaede.cat

Postures homòfobes afirmen que les persones LGTBIQ+ presenten més problemàtiques de salut mental, promiscuïtat, baixa autoestima i manca de maduresa, degut a una opció de vida que en realitat és la defensa davant d’un dolor infantil. Aquest mateix argument s’empra també per a les persones amb símptomes de dependència emocional.

Quina és la causa d’aquest prejudici que moltes vegades prové de la mateixa persona? Les nostres emocions són reals, siguin quines siguin, i vagin dirigides a la persona que sigui. Que no quallin segons els paràmetres patriarcals no les converteix en errònies o indegudes, i en tot cas, està en les nostres mans aprendre i desenvolupar-nos segons la nostra tendència afectiva.

L’associació GAEDE promou l’agenciament afectiu de totes les persones, prevenint i intervenint en casos de dependència emocional, addicció a les relacions, intolerància a la solitud, etc. En aquesta ocasió us proposem un taller d’activisme afectiu, en el qual alliberar-nos dels prejudicis i els estigmes que recauen sobre la nostra afectivitat i la nostra sensibilitat.

Una trobada entre persones per a les quals estimar ha suposat un repte, un aprenentatge, i l’oportunitat d’agenciar-nos del territori de la nostra pròpia realitat.

 

Share This