Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

El Memorial Internacional de la SIDA celebra la seva 25a edició

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • El Memorial Internacional de la SIDA celebra la seva 25a edició

  Memorial 25 aniversari.jpg

  Actualitzada el 26-05-2018 19:38 Avui s’ha celebrat la 25a edició del Memorial Internacional de la SIDA. Els organitzadors, Hispanosida i Projecte dels Noms, alerten que a Catalunya es produeixen prop de 600 contagis cada any. De fet, Espanya és un dels països d’Europa on n’apareixen més. Per això, reclamen la implantació d’un tractament que, a la Gran Bretanya, ha reduït en un 90% els nous contagis. El director, Ferran Pujol, n’ha parlat a RAC1.

  "Si hi ha una eina, si hi ha una píndola que és capaç de prevenir pràcticament al 100% una infecció tan greu com el VIH, no creieu que hauria d’estar ja disponible, que s’hauria d’haver buscat la manera de fer-la arribar. Per tant, aquesta és la reivindicació i no pot ser cap altra. Perquè mentre no aconseguim reduir les infeccions, aquesta batalla, per molt que s’avanci en el tractament terapèutic, no estarà mai guanyada"

  A l’acte, que s’ha fet al Parc Montjuïc de Barcelona, s’han llegit els noms de les persones que aquest any han mort de la SIDA, perquè no quedin en l’oblit.

  Fuente: https://www.rac1.cat/info-rac1/20180526/443858483269/el-memorial-internacional-de-la-sida-celebra-la-seva-25a-edicio.html
Trabajando...
X