Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Andy Warhol

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • nadia
  respondió
  Fa poc hi ha hagut una exposició de fotografies de nu masculí fetes per l'Andy Warhol. Va ser a la galeria Cheim & Read a New York. És clar el contingut homoeròtic encara que la preocupació de l'artista sembla estar en aspectes més formals com es veu en la serialització de les imatges.

  Dejar un comentario:


 • nadia
  comenzó un tema Andy Warhol

  Andy Warhol

  Pregunta: Què tenim en comú jo, Andy Warhol i la noia que anuncia la Lejía Neutrex Futura?
  Resposta: La perruca rossa.


  Bueno, Andy Warhol, el padrí del pop, no hauria de necessitar presentació, així que anem directes al gra:


  No fa massa va haver una certa polèmica sobre si les exposicions retrospectives de la seva obra ocultaven la seva producció de caire eròtic. Jo no en conec gaires. L'anterior és una serigrafia de 1978 que és part d'una sèrie (Sex parts). Estan fetes a partir de polaroids. Si heu llegit el post anterior concloureu que per representar el cul masculí s'ha de recorrer a aquesta forma fotogràfica. No sé, igual sí, però ara amb el digital en deu haver prou.

  I tornant al lleixiu Neutrex, a veure qui aconsegueix una foto de la noia en qüestió. Eh, Rafel? Per cert, sembla que, tal com algú comentava en un blog, al futur les ties dominarem els viatges en el temps però seguirem rentant la roba com les marujes d'avui en dia.
  Editado por última vez por nadia; https://www.amicsgais.org/forums/member/33-nadia en , 22:48:05.
Trabajando...
X