Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Un nen de 9 anys se suïcida després de patir "bullying" per dir que era gai

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Un nen de 9 anys se suïcida després de patir "bullying" per dir que era gai

    niño 1.jpg

    La mare assegura que els companys del nen el van animar a suïcidar-se

    Tenia 9 anys i aquest estiu havia explicat a la seva família que era gai. Jamel Myles n'estava tan orgullós d'haver-ho fet que en començar el curs va decidir explicar-ho, també, als companys de classe. Al cap de quatre dies va aparèixer mort a casa seva.

    La policia ho està investigant com un suïcidi i la seva mare, Leia Pierce, assegura que ho va fer per l'assetjament a què va ser sotmès per part dels seus companys després de revelar la seva homosexualitat.

    niño 2jpg.jpg

    Ha passat en una escola pública de primària de Denver, a Colorado, els Estats Units. Jamel Myles començava aquest any quart curs.

    La mare ha explicat als mitjans de comunicació nord-americans que la filla gran li va explicat que els companys del germà li havien dit que "se suïcidés".

    També ha dit que quan durant les vacances el nen va dir que era homosexual semblava "molt espantat" i que ella li va dir que encara "l'estimava".

    El cas ha commocionat Denver, on les autoritats han posat a disposició de l'escola un equip de treballadors socials per atendre els alumnes.

    La mare d'en Jamel diu que vol que aquest cas serveixi per conscienciar sobre els efectes de la intimidació i l'assetjament.

    Veure video aquí.

    Font:http://www.ccma.cat/324/un-nen-de-9-...ticia/2872784/
Trabajando...
X