Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

El jutge arxiva la denúncia per agressió homòfoba al parc de Joan Miró

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • El jutge arxiva la denúncia per agressió homòfoba al parc de Joan Miró

  agressio-homofoba-2-010619-1.jpg

  La causa no ha prosperat perquè no s'ha aconseguit identificar cap dels atacants

  (ACN) El jutjat d’instrucció número 30 de Barcelona ha arxivat la denúncia per l’agressió homòfoba del juny al parc de Joan Miró, a la Nova Esquerra de l’Eixample. Segons el relat de les víctimes, una parella de nois, un grup de joves els va assaltar mentre es feien petons en un banc. El jutge justifica la decisió perquè no s’ha pogut identificar cap dels agressors.

  Una de les víctimes, Xavi Martínez, ha lamentat el desenllaç dels fets en una publicació a Twitter, en què critica que el cas hagi quedat “en res”. En el seu moment, els agredits ja van rebutjar la decisió dels Mossos d’Esquadra de descartar el mòbil homòfob i obrir la investigació per robatori. Els nois asseguren que els atacants no els van intentar prendre res i que les agressions van començar tan bon punt van fer-se un petó.

  Twit de Xavier Martínez:


  Aquest matí m'ha arribat una carta dels jutjats informant-me que la denúncia per agressió homòfoba del passat juny queda provisionalment arxivada per falta d'autor conegut. Com era d'esperar, quedarà en res. Frustració màxima.

  Font: https://beteve.cat/societat/arxivada...arc-joan-miro/
  Editado por última vez por José Benito; https://www.amicsgais.org/forums/member/3-josé-benito en 28 de August, , 15:47:09.
Trabajando...
X