Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

El Centre LGTBI reprèn l’activitat presencial, però ja va atendre 50 casos des de casa

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • El Centre LGTBI reprèn l’activitat presencial, però ja va atendre 50 casos des de casa

    centre-lgtbi2-090120jpg.jpg

    Dins de les instal·lacions serà obligatori fer ús de la mascareta i, a més, s'hi haurà de demanar cita prèviament

    Sergi González Reginaldo | Diumenge, 14 de Jun del 2020, a les 10.49

    El Centre LGTBI reprèn aquest dilluns, 15 de juny, l’activitat després de més de tres mesos tancat per la pandèmia de coronavirus. Les instal·lacions, ubicades al carrer de Borrell, de moment reobriran amb un horari provisional: dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 14 h; i dimarts i dijous, de 16 a 20 h. Des de l’organització, però, ja avisen que aquest horari podrà veure’s modificat en funció de l’evolució de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

    Dins del centre serà obligatori l’ús de mascareta i per accedir-hi caldrà demanar cita prèvia a través del telèfon del centre (93 880 51 11) o enviant un correu electrònic (info@centrelgtbibcn.org).
    Confinats, però fent feina

    Tot i que el centre va tancar les portes el 14 de març, quan es va decretar l’estat d’alarma, va seguir fent feina amb teletreball. Telemàticament es van atendre 50 peticions, la majoria relacionades amb assessorament socioeconòmic o jurídic. A més, el servei d’informació ha atès un total de 226 peticions a través de correu electrònic. La majoria han fet referència al funcionament del Centre LGTBI i la demanda de serveis d’atenció.

    Agressions lgtbifòbiques, també en confianament


    L’Observatori contra l’Homofòbia ha registrat diverses agressions contra el col·lectiu LGTBI des que es va decretar l’estat d’alarma i, per tant, es va activar el confinament. La primera al Clot, quan un noi va ser increpat per la seva condició sexual per un agent de seguretat del mercat on anava a comprar. A Ciutat Vella també n’hi va haver un cas, quan dos nois van ser increpats dins del seu edifici. La més recent, la va registrar l’observatori durant una manifestació de Vox, quan dos homes van ensenyar una bandera LGTBI i van ser durament increpats per alguns dels manifestants.

    Font: https://beteve.cat/societat/centre-lgtbi-repren-activitat-presencial/?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign =beteve
Trabajando...
X