Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Amenaces a un veí de Prades per la seva condició sexual i transvestir-se

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Amenaces a un veí de Prades per la seva condició sexual i transvestir-se

  Carta.jpg
  Cedida/ Twitter

  Un veí de Prades ha rebut una amenaça per escrit en què se l'insta a "tornar a ser normal" i a "deixar de ser una aberacció malaltissa" pel fet de transvertir-se "cada dos per tres de dona". L'escrit s'ha difòs a través de les xarxes socials, i s'ha assenyalat que ja s'han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra. L'objecte dels insults de l'anònim els ha rebut un particular anomenat Isaac (o 'Gala rouge'), que ha rebut una gran quantitat de suports de veïns i administracions un cop s'ha revelat la situació. Des del seu compte personal de Facebook, l'alcaldessa, Lídia Bargas, ha fet costat al veí que ha rebut les amenaces i l'ha rebut. Aquest, al seu torn, ha assenyalat que tot plegat s'ha produït "perquè sóc homosexual".

  Entre altres, el text demana que "te'n vagis de Prades fins que tornis a ser una persona normal" i assenyala que "els teus pares t'haurien d'haver dut al metge per curar-te". L'anònim, signat per un suposat grup de particulars, exigeix que Isaac (o 'Gala rouge') "pari" i "es comporti" o que deixi el poble "i no tornis mai més". Del contrari, se l'adverteix, "ja veuràs el que passarà si no fas cas".

  La denúncia, un extracte de la qual corre per xarxes, exposa que el veí que ha denunciat es vesteix de 'drag queen' a les festes del poble, que al febrer i al juny també va rebre escrits. L'Ajuntament de Prades ha penjat la bandera LGTBI de la casa de vila i ha emès un comunicat per mostrar el seu rebuig "a les actituds d'odi" envers el col·lectiu.

  Fuente: http://reusdigital.cat/noticies/el-c...djv86m6XNIK_JE
Trabajando...
X