(en castellano al final)


SOCIETAT 20 d’octubre de 2006



L'ALCALDE DE BARCELONA, JORDI HEREU, ASSISTIRÀ A LA CELEBRACIÓ DEL XX ANIVERSARI DE LA


COORDINADORA GAI-LESBIANA DE CATALUNYA


Amigues i amics

Demà dissabte, 21 d'octubre, l'Alcalde de Barcelona, Sr. Jordi Hereu assistirà al acte de clausura de les Jornades “Pensant en Futur” que amb motiu de la celebració del XX Aniversari de la Coordinadora Gai-Lesbiana s'estan duent a terme del 16 a 21 d'octubre.
L'Alcalde dirigirà unes paraules en aquest acte en el qual es realitzarà un homenatge als voluntaris i voluntàries que durant tants anys han col·laborat en la consecució de la igualtat legal, en la lluita pels drets i contra la sida i en suport a les persones seropositives i atenent, informant i donant suport als milers de gais i lesbianes que han estat rebuts a la Coordinadora al llarg de tots aquests anys a través dels seus serveis, comissions i activitats.
També assistiran i intervindran la Tinent d'Alcalde, Sra. Imma Mayol i la Regidora de Dona i Drets Civils, Sra. Pilar Vallgullera qui des de les seves responsabilitats han ofert sempre el seu suport a les iniciatives, serveis i activitats realitzades per la Coordinadora Gai-Lesbiana.
Durant l'acte de celebració participaran diferents associacions de gais i lesbianes que dirigiran una salutació als assistents, Esther Nolla de l’Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes, Joana Barrafont de Barcedona, Jaume Urgell de Xarxa Gai, Ferran Pujol de Projecte dels Noms, Pere Cruells de Panteres Grogues, Josep-Anton Rodríquez de Casal Lambda y Beatriz Gimeno de la Federación Estatal de Lesbianas y Gays, així com el dibuixant Nazario que ha obsequiat a la CGL amb una serigrafia, de la qual les còpies numerades seran obsequiades als voluntaris i voluntàries presents en reconeixement a la seva labor solidària.

Així mateix rebran el nostre reconeixement diferents personalitats de la vida social que al llarg d'aquests anys ens han donat suport: la periodista Mercè Conesa, l'actor Enric Majó, el director de la Cubana Jordi Millán, l'advocada Magda Oranich, l'actor Àngel Pavlovsky, el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó, la periodista Sílvia Tarragona, la gestora cultural Marta Tatjer, l'advocada Maria Josep Varela.
L'acte acabarà amb un còctel amenitzat amb les cançons del Cor de Gospel de Barcelona.
La Federació Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya vol manifestar el seu profund agraïment a totes aquelles persones, entitats i institucions que durant aquests dies ens estan transmetent les seves felicitacions i reconeixements per tots aquests anys de treball i dedicació a la causa de la comunitat GLTB.
L'acte tindrà lloc:
Dissabte, 21 d’octubre
Palau Robert
Passeig de Gràcia, 107
20 hores
Gabinet de Mitjans de Comunicació de la Coordinadora Gai-Lesbiana



PROGRAME D'ACTES DELS DIES 20 i 21 D'OCTUBRE

Actes al Palau Robert
Passeig de Gràcia, 107, Metro L3, Diagonal.

Divendres 20, a les 19h30m
Paraules de Xavier Rubert de Ventós, filòsof i escriptor

Acte central.
TAULA RODONA
“Pensant en futur”

Intervenen els directors de les revistes Gay Barcelona: David Bigorra, Nois: David Martí, Sales: Cecilia Diaz i Zero: Miguel Angel López; OlgaViñuales, doctora en antropologia i autora de “Identidades lésbicas” (Ed. Bellaterra) i Antonio Guirado, secretari general de la Coordinadora Gai-Lesbiana.

Organitza: Federació d’associacions Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya

Dissabte 21
CONFERÈNCIA, 12h
Un futur rosa per a l’Església?

A càrrec de Pilar Yuste, teòloga i psicòloga.

Organitza: Associació Cristiana de Gais i Lesbianes (ACGIL)

CONFERÈNCIA, 18h
“Contra el desamor una falsa alternativa: soledat o parella”
A càrrec de Ignacio Díaz Carvajal, psicòleg i col·laborador de la revista Zero.

Organitza: Grup d’Amics Gais (GAG).

CLOENDA, 20h
Acte de reconeixement a tot el voluntariat dels serveis de la federació Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya

Salutacions de diverses organitzacions lgbt de Catalunya.
Salutació de Beatriz Gimeno, presidenta de la FELGT
Paraules de Nazario, dibuixant.
Entrega d'un obsequi als voluntaris i voluntàries de la CGL
Salutació de l'Alcalde de Barcelona.

AMENITZARÀ LA CELEBRACIÓ LA CORAL DE L'INSTITUT DE GOSPEL DE BARCELONA


Organitza:
Federació d’associacions Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya

Col·laboren: Generalitat de Catalunya /Departament de Presidència. Programa per al col·lectiu gai, lesbià i transsexual. Generalitat de Catalunya /Departament de Sanitat
Ajuntament de Barcelona/Drets Civils, Ajuntament de Barcelona/ Participació ciutadana, Diputació de Barcelona, Editorial Bellaterra, Ed. De Bolsillo, Ed. Laertes, Icaria Ed., 20 Minutos, El Periódico de Catalunya, Rainbow Viatges, Hotel Axel, Grupo Arena, Metro, Grupo Pases,
Movie Blues "tot en catering" i revistes: Gay Barcelona, Nois, Shangay, Sales i Zero.

Jornades incloses al curs de formació de voluntariat de la Coordinadora Gai-Lesbiana, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona i Ministeri de Sanitat i Consum.