Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Dia Mundial de la Tuberculosi 24 De Març de 2007

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Dia Mundial de la Tuberculosi 24 De Març de 2007

    Dia Mundial de la Tuberculosi 24 De Març de 2007

    "SI HI HA TUBERCULOSI AQUÍ N'HI HA A TOT A ARREU"

    DEPARTAMENT DE SALUT


    Invertir investigar Actuar


    Dissabte 24 de març de 2007. Dia mundial de la tuberculosi


    Aquest proper 24 de març de 2007, per vint-i-cinquè any consecutiu, es celebra el Dia Mundial de la Tuberculosi amb el lema Si hi ha tuberculosi aquí n’hi ha a tot arreu’ amb una clara referència a la necessitat que la gent arreu del món es conscienciï sobre l’amenaça que suposa la tuberculosi per a la salut internacional. El 1982, un segle després de l’anunci del Dr. Koch, es va realitzar el primer dia mundial de la tuberculosi patrocinat per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Unió Internacional Contra la Tuberculosi i Malalties Respiratòries (La Unió).

    La tuberculosi és una malaltia contagiosa que es transmet per via aèria; en absència de tractament, cada pacient amb tuberculosi contagia, per terme mitjà, entre 10 i 15 persones a l’any.

    El 2005 es van enregistrar 8,8 milions de nous casos de tuberculosi, el 80% d'ells pertanyent, tan sols, a 22 països en desenvolupament. En aquest any, la tuberculosi va causar 1,6 milions de morts, és a dir, aproximadament 4.400 al dia. S’estima que cada any moren de tuberculosi aproximadament 200.000 pacients infectats pel VIH, la major part d'ells a l'Àfrica.

    Més informació en els nostres forums VIH/Sida. Secció portada per Rubén Tosoni. President d'Honor de Gais Positius
    Editado por última vez por José Benito; https://www.amicsgais.org/forums/member/3-josé-benito en 23 de March, , 16:35:19.
Trabajando...
X