Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Tretze detinguts per una brutal agressió homòfoba a un jove a qui han trencat el septe nasal i el fèmur

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Tretze detinguts per una brutal agressió homòfoba a un jove a qui han trencat el septe nasal i el fèmur

    9087.jpg
    Tretze detinguts per una brutal agressió homòfoba a un jove a qui han trencat el tabic nasal i el fèmur

    Els arrestats, nou menors i quatre majors d'edat, estan acusats dels delictes d'odi, lesions greus i robatori amb violència i intimidació

    La Policia Nacional ha detingut tretze persones, nou menors i quatre majors d'edat, per una presumpta brutal agressió homòfoba a un jove a qui van trencar el septe nasal, el pòmul i el fèmur, segons ha informat la Prefectura.

    Els arrestats estan acusats de delictes d'odi, lesions greus i robatori amb violència i intimidació a una persona que es trobava en una zona de pins del Parc del Tossal d'Alacant amb dos amics.

    Els tres homes van ser acorralats per almenys 15 persones que els van increpar i insultar amb paraules com «maricons, fills de puta, aneu-vos-en d'ací, vos matarem».

    Dos dels increpats hi van poder fugir, però el tercer no ho va aconseguir. Els agressors el van fer caure i, quan era a terra, el van agredir salvatgement amb puntades de peu i colps de puny, fins i tot amb un pal de fusta, a la cara i a la resta del cos.



    A conseqüència de les fractures que li van produir, va haver de ser operat d'urgència dues vegades i, en l'actualitat, està pendent d'una tercera intervenció quirúrgica.

    A més, els atacants van intentar robar-li el mòbil i les pertinences, si bé finalment no ho van aconseguir a causa de la resistència de la víctima.

    Després que ho denunciara el passat mes de febrer, la investigació del Grup II de la Unitat Família Dona de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant ha estat complexa, ja que el perjudicat no coneixia els agressors i no va poder aportar dades dels atacants.

    Sense testimonis ni altres pistes, els investigadors comptaven únicament amb un vídeo gravat per una de les càmeres de vigilància del lloc en el qual es veia de manera fugaç part de la persecució relatada per la víctima.

    La policia, a partir de l'avaluació dels primers indicis, van trobar un dels agressors i després van identificar tots els components del grup que hi havien participat en l'agressió homòfoba: nou menors i quatre majors d'edat.

    Els detinguts fins ara, amb edats compreses entre els 14 i els 19 anys i de nacionalitats espanyola i colombiana, han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant i de la Fiscalia de Menors d'Alacant. El major d'edat ha ingressat a la presó, dos dels menors, a un centre de menors en règim tancat, i un altre dels menors, en un centre de reforma.

    La investigació encara no ha acabat: els agents de la UFAM continuen les gestions per tal de localitzar i detindre en els pròxims dies almenys tres majors d'edat que ja estan identificats.

    Font:: https://nosaltreslaveu.cat/noticia/45723/una-brutal-agressio-homofoba-a-alacant-acaba-amb-13-detinguts
    Archivos Adjuntos
Trabajando...
X