Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Nova agressió homòfoba, ara a Barcelona: un home ataca tres joves a la Zona Franca

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Nova agressió homòfoba, ara a Barcelona: un home ataca tres joves a la Zona Franca

    Zona franca.jpg
    Les agressions homòfobes es multipliquen a Barcelona | Unsplash

    Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i han informat el fiscal d’odi i discriminació

    Nou atac homòfob pels carrers de Barcelona.
    Els Mossos d'Esquadra informen de l'atac i els insults d'un home contra tres joves per motius homòfobs a la Zona Franca. La policia catalana assegura que està investigant els fets i ha atès les víctimes. Els fets s'han produït aquest matí i els Mossos ja han informat al fiscal de discriminació i odi de la Generalitat de Catalunya.

    Un home que feia esport per la muntanya s'ha acostat a tres joves i sense raó aparent els ha insultat per la seva condició sexual i n'ha agredit a dos. A un li ha fet una puntada de peu i a l'altre un cop a la cara. Després ha fugit corrent del lloc. Una patrulla dels Mossos que era per la zona s'ha adreçat a l'indret, i els tres joves, de 22, 23 i 24 anys, han relatat els fets.

    Aquesta nova agressió homòfoba arriba després d'una setmana on els casos d'atacs, vexacions i, sobretot, l'assassinat del Samuel a la Corunya han marcat un significatiu repunt de la lgtbifòbia. Barcelona va patir l'agressió homòfoba a dos nois durant la revetlla de Sant Joan, que van haver de ser traslladats a l'hospital. L'últim atac per aquests mateixos motius es va produir el 26 de juny a Sant Cugat.

    Font: https://www.naciodigital.cat/noticia...la-zona-franca
Trabajando...
X