Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Un jove de Calella denuncia haver patit un atac homòfob amb un mosquetó al municipi

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Un jove de Calella denuncia haver patit un atac homòfob amb un mosquetó al municipi

    homòfob.jpg


    ACN - Calella
    Un home de Calella (Maresme) de 33 anys ha denunciat a les xarxes socials haver patit un atac homòfob al municipi.

    Els fets van passar al carrer de Jovara la nit de divendres després sortir d’un restaurant amb un uns amics.

    Segons el seu relat, un noi que era amb un grup de tres persones més -una noia i dos nois- els va començar a increpar amb insults homòfobs i es “va col·locar un mosquetó a la mà” per intentar agredir-los, ja que tant el noi que ho ha fet públic com una altra persona que l’acompanyava són homosexuals.

    La presumpta víctima, que diu que ja va traslladar els fets a la policia la mateixa nit i que el cos “no va tardar ni tres minuts en aparèixer”, ha anunciat que presentarà una denúncia pels fets.
    L’alcaldessa de la localitat, Montserrat Candini, s’ha fet ressò dels esdeveniments i s’ha mostrat “indignada”. “Calella ha estat i seguirà estant lliure de tota actitud homòfoba.

    Des d’aquí animo a denunciar cada acció d’intolerància”, ha publicat a Twitter , on ha explicat que s’ha posat en contacte amb els afectats per expressar-los el seu suport.

    Font: http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/2002150-un-jove-de-calella-denuncia-haver-patit-un-atac-homofob-amb-un-mosqueto-al-municipi.html

Trabajando...
X