Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Davant L'atac Del Búnker Homófobo Contra Diverses Campanyes De Stop Sida

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Davant L'atac Del Búnker Homófobo Contra Diverses Campanyes De Stop Sida

  DAVANT L'ATAC DEL BÚNKER HOMÓFOBO CONTRA DIVERSES CAMPANYES DE STOP SIDA

  La Junta Executiva de la Federació d'Associacions Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya manifesta la seva enorme preocupació davant l'atac realitzat des del búnker homófobo, mediàtic i social, contra diverses campanyes realitzades per Stop Sida, associació federada a la Coordinadora Gai-Lesbiana.

  Aquest mateix sector ultraconservador, unit a la jerarquia catòlica, s'ha mostrat en reiterades ocasions en contra de l'ús del preservatiu, posant fins i tot en qüestió la seguretat del mateix. Això ha contribuït a la desinformació i, per tant, a l'expansió de l'epidèmia en la nostra societat, sobretot entre els més joves, un dels col·lectius més vulnerables.

  A aquest sector reaccionari hem de deixar clar que una lluita contra la sida responsable i eficaç ha de passar necessàriament per parlar clarament de sexualitat, de tots els tipus de sexualitat. Per una altra banda, tenint en compte que el consum de drogues durant les relacions sexuals pot comportar una certa relaxació de la sensació del risc i, per tant, la possibilitat de la transmissió del VIH, és necessari, obligatori, per a totes les organitzacions de lluita contra la sida i també per a les administracions públiques parlar clarament sobre el consum de les drogues, tant les legals com les declarades il·legals, i de les seves conseqüències, aportant als qui les usen mecanismes de reducció del dany que contribueixin a disminuir la possibilitat de contreure infeccions de transmissió sexual.

  Espanya és un dels països europeus més afectats pel VIH per la qual cosa que no podem permetre que els qui anteposen les seves creences morals i religioses a l'interès de la salut pública general aconsegueixin imposar els seus criteris retrògrads en la lluita contra el VIH/SIDA.

  Antonio Guirado
  Secretari General
  Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya
Trabajando...
X