Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Conversa amb Javi Rodríguez, nou comissionat d’LGTBI de Barcelona: el 19 de juliol a l’Espai Línia

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Conversa amb Javi Rodríguez, nou comissionat d’LGTBI de Barcelona: el 19 de juliol a l’Espai Línia


    JaviRodriguez.jpg
    El nou comissionat d’LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Javi Rodríguez. Foto: Arxiu

    L’Espai Línia (carrer Girona 52, Barcelona) acollirà, dimecres 19 de juliol a dos quarts de set de la tarda, una conversa amb Javi Rodríguez, nou comissionat de Polítiques LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

    L’entrada és lliure i oberta a qualsevol persona que estigui interessada en la temàtica LGTBI, i hi haurà torn de preguntes al final. La conversa serà amb el director editorial de Línia, Arnau Nadeu, i versarà sobre els principals reptes que afronta el col·lectiu, vistos, en aquest cas, des de la perspectiva de Barcelona, però amb el prisma global d’un moment en què els drets i les llibertats LGTBI es poden veure amenaçats a l’estat espanyol en funció de qui acabi governant després de les eleccions generals del 23 de juliol.

    Rodríguez va ser nomenat comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI el passat 29 de juny, quan l’alcalde Jaume Collboni va oficialitzar el nou govern de Barcelona, i depèn de la segona tinència d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, que ostenta Maria Eugènia Gay.

    En els seus primers dies com a comissionat de Polítiques LGTBI, Rodríguez ja ha participat en diversos actes del col·lectiu i, malauradament, ja ha hagut de lamentar la primera agressió homòfoba que s’ha produït a la ciutat amb ell com a comissionat, concretament el 5 de juliol a la nit al barri de Sant Antoni.

    Font: https://liniaxarxa.cat/noticies/conv...-lespai-linia/

Trabajando...
X