Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Nota de premsa.INAUGURACIÓ:Quart Concurs DE FOTOGRAFIA DE L’ASSOCIACIÓ GRUP D’AMICS G

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Nota de premsa.INAUGURACIÓ:Quart Concurs DE FOTOGRAFIA DE L’ASSOCIACIÓ GRUP D’AMICS G

    INAUGURACIÓ: 26 de novembre dimecres del 2008 a a les 20:00 en el Centre Cívic Garcilaso C/Juan de Garay, 116-118

    Quart Concurs DE FOTOGRAFIA DE L’ASSOCIACIÓ GRUP D’AMICS GAIS, Lesbianes, Tanssexuals i Bisexuals (GAG)


    Aquest concurs va néixer l’any 2004 amb la intenció de visualitzar el col·lectiu LGTB (lesbianes, gais, transexuals i bisexuals) i intentar potenciar nous valors a partir del treball fotogràfic, i visualitizar el nostre col.lectiu amb l´objectiu d´educar a la societat en el respecte cap a les minories sexuals.

    L’exposició que podeu veure és majoritàriament de fotògrafs i fotògrafes catalans/es, peró també d’altres indrets de l’Estat Espanyol, com Balears, Pais Valencià, Castella i Lleó, Galícia, Comunitat de Madrid, Aragó….

    El Quart concurs de fotografia de l’Associació Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) tenia com a tema la respresentació de qualsevol fet, situació o circumstància que aconseguís expresar amb especial sensibilitat o habilitat les diferents maneres de visualització del col·lectiu LGTB. En aquest concurs s’han presentat 65 fotografies realitzades per fotògrafs i fotògrafes amateurs i professionals, que han donat el seu punt de vista sobre aquest tema.

    Hem creat dos espais:

    - Les fotografies que han entrat a concurs.
    - Les fotografias cedides per l’Associació esportiva Panteres Grogues, que tracten sobre l´ homosexualitat a l´esport, i en concret, sobre els Eurogames 2008, celebrats enguany a Barcelona i que també enguany col.laboren amb la nostra associació.

    Volem agraïr a tots i totes les participants per la seva aportació en aquest treball de visualització del col·lectiu LGTB. També volem agraïr al grup ARENA, la revista Nois i al club esportiu Panteres Grogues per la seva aportació al concurs fotogràfic i al Centre Cívic Garcilaso per la cessió dels espais.

    Esperem que gaudiu de l’exposició, que s'inaugura el 26 de novembre a les 20:00, en el Centre Cívic Convent de Garcilaso, Carrer Juan de Garay 116-118. L´exposició serà inaugurada per la regidora del ajuntament de Barcelona del districte de Sant Andreu , Gemma Mumbrú.

    Si voleu contactar amb l’Associació Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexual i Bisexuals (GAG) ho podeu fer a través del correu electrònic amicsgais@yahoo.es i també visitar la nostra pàgina web www.amicsgais.org o el telèfon: 620.550.768
    Editado por última vez por José Benito; https://www.amicsgais.org/forums/member/3-josé-benito en 25 de November, , 13:30:10.
Trabajando...
X