Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

La CGL Lamenta la mort de Mercè Conesa, Lluitadora per les llibertats civils

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • La CGL Lamenta la mort de Mercè Conesa, Lluitadora per les llibertats civils

  LA COORDINADORA GAI-LESBIANA LAMENTA PROFUNDAMENT LA MORT DE MERCÈ CONESA, UNA LLUITADORA PER LES LLIBERTATS CIVILS

  La Coordinadora Gai-Lesbiana de Catalunya se suma al dolor per la mort de la periodista Mercè Conesa, que es va destacar al llarg de la seva carrera professional i la seva vida per la lluita per les llibertats civils, denunciant molt especialment les discriminacions patides pels col·lectius més vulnerables i febles de la societat.

  El 30 de juny de 2008 Mercè Conesa va rebre el PREMI 1978 en reconeixement al seu suport a la igualtat legal i social de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.

  Jordi Petit, President d'Honor de la Coordinadora, ha manifestat el seu gran dolor per la desaparició de qui considera una amiga i una defensora incansable de la justícia social. "Sempre va estar en el nostre costat des de les pàgines d'El Periódico, ens va donar la veu i ens va acompanyar en les nostres lluites. Sempre la recordarem amb afecte i agraiment." ha declarat profundament commogut per la trista notícia.

  A l'acte de lliurament del Premi 1978 Mercè Conesa va animar la comunitat homosexual "a lluitar pels oprimits i a demostrar més el nostre amor als carrers", la Coordinadora Gai-Lesbiana es compromet amb les seves paraules.

  Barcelona, 3 de febrer de 2009

  Gabinet de Mitjans de Comunicació
Trabajando...
X