Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Pòlissa de Salut per a Gais i Lesbianes

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Pòlissa de Salut per a Gais i Lesbianes

  Amics, amigues,

  Com us hem informat abans, la companyia d'assegurances de salut Atlàntida ha creat una pòlissa de salut especialment pensada per a gais i lesbianes segons un conveni signat entre aquesta asseguradora i la Coordinadora Gai Lesbiana que inclou el compromís de la companyia Atlàntida amb els programes de salut i qualitat de vida de la CGL. Aquesta pòlissa és la primera a tot l'estat que inclou a les persones seropositives.

  Atlàntida és una empresa catalana amb una experiència de més de vuitanta anys en el camp de la salut privada, que ofereix serveis mèdics de la màxima qualitat. Amb aquesta assegurança per a la comunitat homosexual Atlàntida se situa al capdavant de totes les companyies asseguradores pel seu compromís social. La Coordinadora Gai Lesbiana de Catalunya ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, a la que dóna el seu suport, pel que suposa de contribució a la salut de gais i lesbianes així com d'aportació empresarial a la normalització del fet homosexual i la ruptura de la discriminació que, en aquesta qüestió, patien las persones seropositives.

  Atlàntida compta amb la col·laboració dels centres mèdics, clíniques i hospitals més importants de Catalunya. A més, disposa d'un centre mèdic exclusiu per als seus assegurats al 'Gayxample', concretament al carrer d’Enric Granados.

  Us adjuntem més informació (preus, cobertura, etc.) que pot ser del vostre interés.

  Salutacions cordials,

  Antonio Guirado
  Secretari General

  Més informació a:
  Atlàntida
  carrer Enric Granados, 90-92 08008 Barcelona
  atl@atlantida.cat
  93 237 70 70
  www.atlantida.cat

Trabajando...
X