Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Diari de Sabadell: "Desviacionisme sexual"

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Diari de Sabadell: "Desviacionisme sexual" • #2
  A mi el que sembla greu és que un diari de cabuda a aquest tipus de manifestacions públiques homofóficas, permetent sentiments d'aversió contra nosaltres.

  Comentario


  • #3
   Bajeza moral

   BAJEZA MORAL

   “Desviacionisme”.. Fa més de trenta anys que no es llegeix aquesta despòtica qualificació. Ni tan sols els més ortodoxes dels analistes i psiquiatres utilitzen semblant terme per a fer catàleg en aquest cas, de l'homosexualitat. Molt dubtosa la seva correcció literal i de contingut.


   “Desvio” de un camino, “allunyament d'un lloc”, son sinònims circumstancials de lloc i no de condició personal. Una persona no se “desvia” d'altre. Tampoc de si mateixa. Es produeixen en las persones, processos vitals de modificacions, transformacions, adequacions, adaptacions, aliatges, reaccions (..) No desviaments.


   El “desviacionisme” té en les seves connotacions inicials, un caire repressor i d'associació delictiva.


   Per a trobar una referència menys menyspreadora, hem intentat trobar una comprensió al significat (que vostè voldria ben dir) en una definició matemàtica que diu que: la “desviació” es la varianza de una referéncia que mide las distancias respecto a su valor convencional.


   Per tant, hem de relacionar “convencional” com a element de valor. Entenem per convencionalisme, una actitud que implica considerar a certs usos i costums com a valors que obliguen a un comportament social i personal mitjançant acords implícits o explícits en societat. Més enllà d'altres realitats externes.


   El valor, a aquest cas, seria i es, una disciplina de la filosofia que permet fer ús de forma autònoma d'una ponderació ètica. Els valors van associats a característiques ideològiques, de comportament i d'actituds i no son propietat de ningú.


   Desgranades les accepcions mal utilitzades per vostè, el volem fer saber senyor Josep-M Sanmiquel que, com a Associació LGBT de Sabadell+que dones, vivim, sentim i valorem essa altra realitat externa esmentada que fa lliures a les persones i dignes, a la societat i al món. Tenim aquest dret universal reconegut.


   El volem fer saber que, fins a l'actualitat, la negació d'aquesta realitat i transgressió en hipòcrites costums i injusts acords més corporativistes que no pas socials, no podia ser sostinguda en el temps pel dany causat a una immensa majoria de persones a l'impedir la seva visibilitat, amagant la gran demanda d'altres processos socials alternatius, mes respectuosos amb l'ésser humà en la seva composició integral.


   Aquesta realitat i demanda externa d'un ampli sector de població, que sempre ha estat fora nous plantejaments socials amb estratègies i mesures de repressió , ara, es un fet inclusiu i conté molt mes caliu de qualitat d'ésser humà. Va més enllà d'obsolets paràmetres convencionals que han implicat imposicions indignes a les persones. Milions d'elles.


   De forma contraria a vostè, pensem que en la societat actual mai ha estat batejant tant. N'hi han amplis valors personals i socials de justícia, de respecte i de moral i ètica. Que no coincideixin amb la seva òptica personal no el dóna autorització a denigrar i discriminar a la resta de conciutadans. Es, fins i tot, inadequat l'exemple sobre la sentencia dictada pel Tribunal Suprem sancionant a un jutge. Infondre dubtes de criteri gratuït en el veredicte de la sanció, es tota una declaració arbitraria i irresponsable.


   Podríem opinar amb la seva mateixa bel·ligerància i assegurar que al nostre judici, es vostè el que fa un ús convencional de moralitat per a emmascarar el seu analfabetisme afectiu i manca de suficient intel·ligència emocional per a reconèixer els sentiments dels demés com a persones. No vulgui qüestionar capacitats molt més per amunt d'aquesta carència. Entre vostè i moltes persones, independentment de la seva identitat sexual i qualitat personal, existeix una significativa i gran diferencia. Entenem que no pensi de la mateixa forma i el respectem. No ho fa recíproc vostè.


   No ens coneix. Tampoc a altres milions de persones, però s'atreveix amb prou supèrbia a emetre valoracions sobre la nostra salud psicològica, emocional-afectiva i capacitat personal. El fa des d'una sectària visió i interès traïdorenc en una publicació de diari, quant la seva malaurada opinió no hauria d'haver traspassat el límit d'un col·loqui personal per la gravetat de l'expressat.


   Una persona que enjudicia de forma pública la valia d'altres en termes d'homofobia i discòrdies socials, ha de mancar d'alguna manera de prou vergonya pròpia. Senyor Josep-M, no té autorització professional ni cap fonament que justifiqui la publicació. La seva no es una opinió més, es una immoralitat ètica.


   L'únic que vostè podria argumentar al respecte, es una disparitat de criteris en valors respecte d'altres. Amb exquisit respecte i, malgrat tot, no el capacitaria ni donaria un valor moral afegit de més apte.


   El fem memòria i recordem que fins i tot, Freud, precursor de determinatdes teories, va modificar el seu criteri sobre la homosexualidad al reconsiderar la seva posició després un temps, fins al punt de que en la seva coneguda Carta a una madre americana, Freud no va dubtar en afirmar que la homosexualidad "no es un vici, ni un signe de degeneració, i que no es pot classificar com a una malaltia. Va senyalar que perseguir la homosexualidad era una "gran injustícia i una crueltat", i que l'anàlisi a lo màxim que serviria era per a retornar l'armonía a una persona si es sentia infeliz o neuròtica, independentment de si era homosexual o no.


   Fets son, d'altra banda, que existeix una evolució biològica que desenvolupa un conjunt de transformacions o canvis a través del temps, que origina una diversitat de formes de vida a partir d'un avantpassat comú. Que aquesta diversitat dóna lloc a una amplia varietat de sers vius i de processos genètics en els quals intervenen multitud de milions de reacciones i variabilitats químiques i físiques naturals. Opinar amb l'absolutisme que el fa vostè pretenen validar unes d'aquestes variables comunes com a més vàlides que les altres, està al marge de la seva competència.


   Aquesta accepció de variabilitat genètica comporta a un procés de variació contínua en el material genètic d'una població o especie, e inclou els genoma nuclear, mitocondrial y ribosomal, a més de altres genomes d'altres orgàguls. Una variabilitat genètica nova com es pot comprovar pot estar causada per mutacions, recombinacions i alteracions en el cariotip (el número, forma, mida i ordenació interna dels cromosomes). Els processos que eliminen variabilitats genètiques son la selecció natural, per tant, si existim tal com som, som tant naturals, o no, com el pugui ser vostè mateix.


   Parlem de realitats. Mal que el pugui apesarar, a aquest procés de variabilitat genètica i adequació evolutiva, les persones heterosexuals no estan tampoc, exemptes. Es un factor evolutiu comú a hom, no una diagnosis convencional de moral.


   Deu respecte a totes les persones i la seva llibertat social en les mateixes condicions i obligacions de drets i obligacions socials, perquè tambè vostè el reb. Sense inadequades validacions personals. De la mateixa manera que ningú pot obligar-lo a ser homosexual, bisexual o transsexual. No es necessari fer molt esforç per trobar la lògica i entendre-ho.


   La societat d'avui té principis, es solidaria, oberta, generosa i molt més social que la d'ahir. La vida no es estàtica i les persones amb les seves emocions i els seus valors, tampoc. Altra cosa es, defensar status de privilegis.


   Per últim, el volem fer constar públicament i de forma unànime des de l'Associació LGBT Sababell+quedones de la ciudad Sabadell, que rebutgem i condemnem cadascuna de les paraules expressades en el Diari de Sabadell el passat 17 de març de 2010, per considerar-les susceptibles de discriminació i apologia a la homofobia social.


   Sabadell + que dones
   Associació LGBT
   Lo expuesto en este texto como comentario es una expresión personal carente de intención vinculante. Únicamente un ejercicio del Derecho de expresión personal en libertad. Una opinión más. Sin más y sin menos.

   Comentario


   • #4
    Opinión la tienen tod@s sobre todos los conceptos de la vida.

    Lo mas lamentable es que un periodico que se pre-supone en la linea de periodico de ambito regional, con lector@s inteligentes tenga que leer articulos de opinión homofóbicos ya es otro cantar.
    Cante como el que ha permitido este articulo que podria ser sancionado por una apreciacion practica fuera de lugar y época.
    Articulo que paragrafo por paragrafo puede ser rebatido con datos concretos y aun mas si cabe, con ejemplos contrarios a los mencionados.
    Me gustaria saber si dicho periodico estaria interesadop en publicar un articulo de opinión sobre mi linea de pensamientos hacia la Iglesia Catolica Apostoloca y Romana, con todos los casos demostrados de poedreastria, ademas de otras lindezas. Posiblemente NO estaria dispuesto a ello ya que le acarrearia grandes y nefastas consecuencias.
    Atacando a los colectivos mas debiles y desfavorecidos, solo demuestra ser un acto de cobardia, aunque para ello se utilicen comentarios ajenos en forma de articulos de opinión.
    Por ello le invito al periodico de Sabadell que tenga el valor de actualizar sus datos y las aportaciones de sus "opinadores" y baje al mundo terrenal que es el real y a la vez que se deje de articulos sensacionalistas y retrogrados.

    Marta Salvans

    Comentario

    Trabajando...
    X