Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

R.Premsa.Novetat del doble Assassinat per homofofòbia a Vigo

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • R.Premsa.Novetat del doble Assassinat per homofofòbia a Vigo

    (Catellano abajo)
    NOVETATS DEL DOBLE ASSASSINAT PER HOMOFÒBIA A VIGO A CÀRREC DE LA MARE D'UNA DE LES VÍCTIMES.

    CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA.

    Assumpte:

    NOVETATS DEL DOBLE ASSASSINAT PER HOMOFÒBIA A VIGO A CÀRREC DE NA MARTA ISABEL PÉREZ TRIVIÑO, MARE D'UNA DE LES VÍCTIMES.

    DIA: DIVENDRES 14 DE MAIG DE 2010
    HORA: 11 H
    LLOC: SEU DEL DISTRICTE DE SANT ANDREU, PLAÇA ÒRFILA, 1 (SALÓ DE PLENS)
    Tel. 620 550 768 (Informació)

    Benvolguts amigues i amics de la redacció,


    Amb motiu del Dia Internacional Contra l'Homofòbia, vindrà la Marta Isabel Pérex Triviño que donarà una roda de premsa als mitjans de comunicació parlant de l'assassinat per homofòbia del seu fill i de la seva parella, en Julio Anderson, d'origen brasiler. Ens posarà al dia de com està el cas d'ambdós en aquest moment. El seu fill, l'Isaa Pérez, i la seva parella varen ser assassinats el 12 de juliol de 2006 a Vigo per Jacobo Piñeiro, que els va torturar i apunyalar, i després, va cremar el pis on varen succeïr els fets. L'autor de l'assassinat es va declarat culpable dels fets en el judici, tot i que al gener del 2009 va ser abssolt per un Tribunal Popular; però sí va ser declarat culpable de l'incendi del pis.
    Marta Isabel va demanar l'anul·lació del judici, per desacord amb la sentència, i li va ser concedida pel Tribunal Superior de Justícia de Galícia. A l'actualitat, como no hi ha data per al nou judici, en Jacobo Piñeiro està a punt de recuperar la seva llibertat.

    Marta Isabel Pérez Triviño explicarà la història dels seu fill i de la seva parella aclarant els dubtes que puguin sorgir i posarà al dia el cas que ella considera un "doble assassinat homòfob i racista".

    I després penjarà la bandera de l'Arc de Sant Martí amb la regidora Gemma Mumbrú i membre de les associacions catalanes LGTB (Lesbianes, gays, transexuals y Bisexuals) a la seu del districte de Sant Andreu.


    José Benito Eres Rigueira, President del GAG. “Considera injust i escandalós que aquesta persona sigui posada en llibertat, després d'haver donat 57 punyalades a Isaac, fet que indica un acarnissament clar, i per matar al seu company, aquesta història sembla surrealista, i no es pot permetre que ara quedi en llibertat".

    Jordi Petit, president d'honor de la CGL: “La sentència en aquest cas sembla posar en qüestió la viabilitat del tribunal popular i evidenciar els prejudicis existents en la nostra societat. Protegim completament el recurs a aquesta sentència, acceptada pel tribunal de justícia de Galícia i exigim un càstig exemplar, l'homofòbia i el racisme no poden quedar impunes »

    COMISSIÓ DELS MITJANS DE COMUNCIACIÓ DEL GAG


    NOVEDADES DEL DOBLE ASESINATO POR HOMOFOBIA EN VIGO A CARGO DE LA MADRE DE UNA DE LAS VÍCTIMAS.

    CONVOCATORIA DE RUEDA DE PRENSA.
    Asunto:
    NOVEDADES DEL DOBLE ASESINATO POR HOMOFOBIA EN VIGO A CARGO DE MARTA ISABEL PÉREZ TRIVIÑO MADRE DE UNA DE LAS VÍCTIMAS.

    DIA: VIENRES 14 DE MAYO 2010
    HORA: 11:00
    LUGAR: SEDE DEL DISTRITO DE SANT ANDREU, PLAZA ORFILA, 1 (SALÓN DE PLENOS)
    Tel: 620.550.768 (Información)

    Apreciados amigos y amigas de de redacción:Con motivo del Día Internacional Contra la Homofobia vendráMarta Isabel Pérez Triviño que dará una rueda de prensa a los medios de comunicación del asesinato por homofobia de su hijo y su pareja Julio Anderson, de origen Brasileño. . Nos pondrá al día de cómo esta el caso en estos momentos. Marta es madre de Isaac Pérez que fue asesinado junto a su pareja, Julio, el 12 de julio del 2006 en Vigo. Ambos fueron sometidos a torturas y cosidos a puñaladas por Jacobo Piñeiro , y despúes, el piso fue quemado por el autor de los hechos que en el juicio se declaro autor del asesinato. En enero del 2009 fue absuelto por un Tribunal Popular en Vigo pero condenado por quemar el piso. Marta Isabel, pidió la anulación del juicio, por desacuerdo con la setencia que no condenaba el asesinato de su hijo y pareja, y le fue concedida por el Tribunal Superior de justica de Galicia. En la actualidad Jacabo Piñeiro, al no haber fecha de nuevo juicio, está a punto de recobrar su libertad. Marta Isabel Pérez Triviño, contará la historia de su hijo y su pareja aclarando todas las dudas que puedan exisir y poniéndones al día del caso que considera “Un doble asesinato homofobo y racista”.

    Y después colgará la bandera del Arco Iris con la concejala Gemma Mumbrú y miembros de las asociaciones catalanas LGTB (Lesbianas, gays, transexuales y Bisexuales) en la sede del distrito de Sant Andreu.

    José Benito Eres Rigueira, Presidente del GAG. “ Considera injusto y escándaloso que está persona vaya ser puesta en libertad, después de haber dado 57 puñaladas a Isaac lo que indica un ensañamiento claro, y por matar a su compañero ,esta historia parece surrealista que ahora quede en libertad”

    Jordi Petit, presidente de honor de la CGL: La sentencia en este caso parece poner en cuestión la viabilidad del tribunal popular y evidenciar los prejucios existentes en nuestra sociedad. Respaldamos completamente el recurso a esta sentencia, aceptada por el Tribunal de justicia de Galicia y exigimos un castigo ejemplar, la homofobia y el recismo no puden quedar impunes”

    COMISIÓN DE LOS MEDIOS DE COMUNCIACIÓN DEL GAG
Trabajando...
X