Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Lema i Manifest Pride (orgull) 2010. Barcelona

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Lema i Manifest Pride (orgull) 2010. Barcelona

  Lema “PER LA IGUALTAT TRANS ”


  Avui, en aquesta fantàstica celebració de l'Orgull LGTB del 2010, volem fer palès molt especialment en els drets dels homes i les dones transsexuals.

  No podem oblidar el deute que tots i totes tenim contreta amb qui van ser les primeres en anar al davant de la lluita pels nostres drets en les primeres manifestacions que es van produir a la nostra ciutat fa ja més de trenta anys.

  Sense cap dubte és un dels col·lectius que més han patit i continuen patint la discriminació social i laboral.

  Els drets de la nostra comunitat no s'hauran conquerit fins que els homes i dones transsexuals hagin aconseguit la plena igualtat social, fins que s'hagi eliminat tota barrera administrativa, mèdica, social o laboral que impedeixi que tinguin les mateixes oportunitats que qualsevol altre ciutadà o ciutadana de la nostra societat.

  Exigim per tant la
  DESPATOLOGITZACIÓde la transsexualitat. Els homes i dones transsexuals NO SÓNmalalts mentals.


  Exigim polítiques públiques actives d'ocupació, d'inserció i d'estabilitat laboral i per eliminar qualsevol tipus de discriminació en l'accés al treball digne i en el seu desenvolupament.

  Exigim una educació que englobi també la realitat transsexual i el respecte i ajuda als nens i joves trans.

  Exigim una sanitat respectuosa amb els homes i dones transsexuals i que tingui en compte les seves necessitats i particularitats.

  Exigim acabar amb la imatge estereotipada que es continua oferint des d'alguns mitjans de comunicació de la realitat trans.

  C elebrem l'aprovació de la Llei d'Identitat de Gènere però exigim que s'escoltin les demandes de millora proposades des del col·lectiu transsexual.

  Exigim que les polítiques d'igualtat i suport per a les dones s'apliquin també a les dones transsexuals.

  Per tot això avui exigim RESPECTE I DIGNITAT per als homes i les dones transsexuals.

  Avui gais, lesbianes, homes i dones transsexuals i bisexuals i heterosexuals cridem junts: PER LA IGUALTAT TRANS.


  Per una altra banda, Pride Barcelona desitja manifestar la nostra solidaritat i compromís amb els companys i companyes del moviment LGTB de tot el món.
  Aquest any hem volgut destacar el treball i esforç que les organitzacions LGTB de Turquia estan realitzant per aconseguir la igualtat i el respecte al seu país.

  Per això saludem molt afectuosament la delegació de companys i companyes de Turquia que han participat en les celebracions d'aquest Orgull a Barcelona.

  Els drets de gais, lesbianes i homes i dones transsexuals i bisexuals són DRETS HUMANS i han de ser respectats a tot el món.

  Gràcies companys i companyes de Turquia.

  I a tots vosaltres, gràcies per aquest magnífic Orgull!!!


  Ens veiem en l'Orgull del 2011!!!

Trabajando...
X