Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

E-Cristians acusa la Generalitat de fomentar l´homosexualitat

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • E-Cristians acusa la Generalitat de fomentar l´homosexualitat

  E-Cristians acusa la Generalitat de fomentar l´homosexualitat

  BARCELONA | EUROPA PRESS
  El col·lectiu E-cristians va sortir ahir en defensa del líder d'UDC i portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, i va assegurar a més que la Generalitat catalana i l'Ajuntament de Barcelona "fomenten" l'homosexualitat amb "suport econòmic i polític", fet que al seu entendre "discrimina" la gran majoria de persones.
  L'entitat cristiana va considerar que les dues administracions "volen transformar" els serveis públics per posar-los "al servei de l'homosexualitat". I afegeixen que "només un polític ha tingut l'honestedat i el valor moral de parlar clar", en referència a Duran.
  Duran va dir aquesta setmana que "no té sentit" que una persona pugui passar "amb plena llibertat" de l'heterosexualitat a l'homosexualitat i rebi assistència psiquiàtrica per ajudar-lo a donar el pas i no sigui així a la inversa, fet que li ha valgut una allau de crítiques.

 • #2
  I qué ha de dir el Miró Ardevol?
  Val a dir que les administración també fomenten la religió Catolica amb aportacions econòmiques publiques que de ben segur molts i moltes de nosaltres no voldriem que hi anés a parar ni un cèntim dels nostres impostos.
  Hauríem de mirar si també han rebut alguns dels diners del Palau que no seria gens estrany, tenin en compte qui ha desfalcat, de quin grup n'és afí i quina religió practica.

  Au, a païr-la.

  Marta Salvans

  Comentario

  Trabajando...
  X