Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Camacho s'oposa a utilitzar el terme matrimoni per a les unions homosexuals

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Camacho s'oposa a utilitzar el terme matrimoni per a les unions homosexuals

    Camacho s'oposa a utilitzar el terme matrimoni per a les unions homosexuals

    ANT CUGAT DEL VALLÈS (BARCELONA), 10 (EUROPA PRESS)


    28-N.- Camacho s'oposa a utilitzar el terme matrimoni per a les unions homosexuals Ampliar fotografía

    La presidenta del PP català, Alicia Sánchez Camacho, s'ha oposat que s'utilitzi el terme 'matrimoni' per a les unions entre persones del mateix sexe, tot i que ha dit que donaria plenament suport al seu fill si fos gai.
    "L'estimaria absolutament igual i donaria suport a les decisions del meu fill, però a aquestes unions no se'ls pot anomenar matrimoni. Crec en el matrimoni entre home i dona", ha assegurat la candidata popular a la Presidència de la Generalitat, en l'emissió del programa 'Tinc una pregunta per a vostè' de TVE-Catalunya.
    Camacho ha indicat que ella és partidària del model de família tradicional, tot i que ha admès que la que formen ella i el seu fill Manuel no ho és.
    "Sóc una família monoparental perquè la vida m'ha portat fins aquí, espero algun dia poder donar un pare al meu fill", ha indicat Camacho.
    En aquest sentit, ha afegit: "Crec en la família tradicional, tot i que li dic amb cert sentiment de culpabilitat, perquè per a mi és dur tirar endavant el meu fill sense un pare".
    Camacho ha recordat que el seu partit és una formació de centre-dreta i liberal i que defensa que les persones homosexuals tinguin els mateixos drets socials i civils, però que rebutja l'ús del terme 'matrimoni'.
    La majoria de les preguntes que han fet els ciutadans a Camacho han fet referència a les qüestions que el PP està fent més bandera en aquesta precampanya: la immigració, l'Estatut i la política lingüística.
    La primera pregunta a Camacho l'ha fet Josefa Freixo, ciutadana d'origen gallec establerta a Catalunya, qui ha lamentat que el PP contribueixi a donar una "mala imatge de Catalunya".
    L'última pregunta també parlava sobre aquesta qüestió. "Quan surto de Catalunya ha de defensar-me perquè dóna una imatge que no és la real. Jo sóc xarnega i estic molt orgullosa de ser catalana, i em fa patir contínuament quan surto fora de Catalunya", ha assegurat Núria.
    Davant d'aquestes paraules, Camacho ha considerat que seria injust carregar totes les culpes al PP. "Hauríem de fer un exercici de reflexió. Set anys de tripartit han desprestigiat Catalunya", ha assegurat la dirigent popular, qui ha assegurat que des de fa dos anys, "les directives del PP català es decideixen aquí".
    "Jo també sóc xarnega, em sento catalana i espanyola, i cal reforçar els nostres llaços i relació amb Espanya", ha certificat Camacho, al qual la ciutadana ha assegurat que, malgrat que no votarà el PP, està satisfeta amb la resposta que li ha donat.
    Camacho ha utilitzat indistintament el català i el castellà en les seves respostes com també ha fet el president de la Generalitat, José Montilla, i la candidata també s'ha disculpat perquè estava afònica.
Trabajando...
X