Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

CÒMIC LGTB A UN INSTITUT DE SECUNDÀRIA DE BARCELONA (Grup d'Amics Gais)

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • CÒMIC LGTB A UN INSTITUT DE SECUNDÀRIA DE BARCELONA (Grup d'Amics Gais)

    El passat dia 23 d'abril, en els actes de la diada de Sant Jordi, es va presentar a la biblioteca de l'IES Joan Salvat Papasseit de Barcelona el còmic Historietes diverses (editorial Bellaterra), amb guió i dibuixos de Nac Scratchs, Susana Martín i assessorament psicològic de Soraya Vega. El professor Vicenç Vernet, catedràtic de secundària, escriptor i membre del GAG de Barcelona, fou qui va programar aquesta presentació en els actes de la Diada de Sant Jordi a l'institut.

    El còmic és el resultat de la iniciativa de l'associació LGTB del districte de Sant Andreu GAG (Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals) amb el suport de Drets Civils de l'ajuntament de Barcelona.

    Amb aquest còmic s'ha generat un material pedagògic idoni que porti a reflexionar sobre l'afectivitat sexual en els centres educatius per a la no discriminació a causa de la condició sexual o la identitat de gènere.

    L'acollida que ha tingut per part de la directiva del centre, alumnes i professorat ha estat positiva, i això s'ha de veure com un fet inusual, ja que encara no es tracten els temes LGTB en els centres educatius d'una manera oberta i participativa. És realment un bon exemple a seguir i que posa en evidencia el poc que es fa des de l'administració educativa per normalitzar la reflexió sobre la diversitat afectivo-sexual i la seva visibilització.






    Editado por última vez por nadia; https://www.amicsgais.org/forums/member/33-nadia en 24 de April, , 11:37:00.
Trabajando...
X