Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Les raons de la vaga

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Les raons de la vaga

    Les raons de la vaga



    En el context econòmic i social en què ens trobem IDEMTV,com a projecte emmarcat dins el col·lectiu LGTB, ens sumem a la vaga general d’avui 14 de novembre

    Entenem que les propostes econòmiques no són mancades d’ideologia i que les actuals propostes governamentals en matèria econòmica i social afecten de ple al nostre col·lectiu. Analitzem de forma crítica les polítiques antisocials dels governs català i espanyol i les retallades de drets que afecten a Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals, així com les retallades en polítiques específiques al nostre col·lectiu.

    La crisi econòmica és també un drama social, amb forma humana, noms i cognoms. El fet que no es posin en marxa apostes decidides per polítiques que reconeguin drets al col·lectiu LGTB així com polítiques econòmiques i d’ocupació que ens porten a l’exclusió social ens donen les raons per sumar-nos a aquesta vaga.

    Font: Les raons de la vaga
    Editado por última vez por José Benito; https://www.amicsgais.org/forums/member/3-josé-benito en 14 de November, , 13:23:40.
Trabajando...
X