Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

L’HOMOFOBIA DE CIU APAREIX AL DEBAT D’INVESTIDURA ATACANT EL MATRIMONI IGUALITARI

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • L’HOMOFOBIA DE CIU APAREIX AL DEBAT D’INVESTIDURA ATACANT EL MATRIMONI IGUALITARI

  (En castellano abajo)

  L’HOMOFOBIA DE CIU APAREIX AL DEBAT D’INVESTIDURA ATACANT EL MATRIMONI IGUALITARI
  La Coordinadora LGTB de Catalunya exigeix a CIU i concretament al Sr. Artur Mas que rectifiqui per les seves declaracions al debat d’investidura carregades d’homofòbia quan va dir que la Constitució permet els matrimonis entre persones del mateix sexe quan ho nega taxativament.

  CiU en la campanya electoral i a petició de les entitats LGTB ,que ho van demanar a tots els partits, va signar un acord diferenciatde la resta ja que ERC, PSC, ICV-EUiA i CUP si es comprometien a assolir una llei específica contra l’homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia. Ciu malgrat no considerar necessària una llei concreta si va dir que volia legislar contra l’homofòbia.

  Joaquim Roqueta, Secretari General de la Coordinadora LGTB de Catalunya, declara: “ Amb aquestes declaracions al debat d’investidura posem en dubte qualsevol voluntat de CiU per legislar contra l’homofòbia i exigim a ERC i a la resta de partits que vetllin pel respecte del col·lectiu LGTB tal com així ho van prometre tots a la campanya i esperem que aquelles declaracions de bones intencions no fossin pura estratègia per esgarrapar uns quants vots”

  ----------------------------------------------------------------------------------------------

  LA HOMOFOBIA DE CiU APARECE EN EL DEBATE DE INVESTIDURA ATACANDO EL MATRIMONIO IGUALTARIO

  La Coordinadora LGTB de Cataluña exige a CiU y concretamente al Sr. Artur Mas que rectifique por sus declaraciones en el debate de investidura cargadas de homofobia cuando dijo “que la Constitución permite los matrimonios entre personas del mismo sexo cuando lo niega taxativamente.”

  CiU en la campaña electoral y a petición de las entidades LGTB, que lo pidieron a todos los partidos, firmó un acuerdo diferenciado de el resto ya que ERC, PSC, ICV-EUiA y CUP sí se comprometían a alcanzar una ley específica contra el homofobia, la lesbofobia y la transfobia. CiU pesar de no considerar necesaria una ley concreta sí dijo que quería legislar contra la homofobia.

  Joaquim Roqueta, Secretario General de la Coordinadora LGTB de Cataluña, declara: "Con estas declaraciones en el debate de investidura ponemos en duda cualquier voluntad de CiU para legislar contra la homofobia y exigimos a ERC y al resto de partidos que velen por el respeto del colectivo LGTB como así lo prometieron todos en la campaña y esperamos que aquellas declaraciones de buenas intenciones no fueran pura estrategia para arañar unos cuantos votos "

Trabajando...
X