Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

El Parlament defensa un marc legal català que reforci el dret del col·lectiu LGTB

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • El Parlament defensa un marc legal català que reforci el dret del col·lectiu LGTB

  Foto: EUROPA PRESS
  BARCELONA, 22 May. (EUROPA PRESS) -

  El Parlament ha aprovat aquest dimecres una declaració amb motiu del Dia Internacional contra l'Homofòbia --el 17 de maig--, que defensa que Catalunya pugui dotar-se "en un futur ben pròxim" d'un marc legal que reforci els drets del col·lectiu LGTB (Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals) i permeti afrontar les discriminacions.

  "Catalunya demostrarà així, una vegada més i malgrat les grans dificultats del context de crisi, que és un país obert, plural, avançat i compromès", resa la declaració, aprovada per assentiment en la Cambra.

  El document també exhorta a continuar treballant per combatre les discriminacions que pateixen, especialment per raó d'orientació afectiva i sexual, i avançar en la consolidació de la defensa i el respecte als seus drets.

  Després de constatar que nous països han reconegut o estan en camí de reconèixer els seus drets, el Parlament ha reivindicat el camí recorregut fins ara i el que queda "per afrontar tantes situacions de desconeixement, discriminació i violència" contra gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.

  Per això, la declaració crida a la consciència i valors humans dels ciutadans per continuar avançant "en la llibertat i la igualtat de les persones".
Trabajando...
X