Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Els bisbes catalans, "preocupats" per la llei del Parlament contra l'homofòbia

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Els bisbes catalans, "preocupats" per la llei del Parlament contra l'homofòbia

  Els bisbes consideren "molt desencertat" el projecte de llei que es tramita al Parlament amb el vot en contra de PP i Unió en part dels articles

  Una vegada més, la història es repeteix. L'Església catòlica, que no es pronuncia sobre la majoria de lleis aprovades pel Parlament, ha expressat la seva "preocupació" per un projecte de llei en tràmit a la cambra catalana. Es tracta d'un text que vol acabar amb la discriminació que pateixen gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. Per la jerarquia de l'Església a Catalunya, es tracta d'un text "desencertat".

  Els bisbes catalans han debatut sobre el projecte de llei —impulsat pels col·lectius LGTB de Catalunya i que porta el títol de llei de drets de les persones gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals i per a l'eradicació de l'homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia— durant la 211 reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense, celebrada a Naut Aran. Els bisbes veuen "desencertat" el text del projecte de llei contra l'homofòbia que tramita el Parlament "per les greus conseqüències que pot tenir en l'exercici dels drets humans de la llibertat religiosa". Això sí, asseguren que reconeixen "la necessitat d'eradicar qualsevol mena de discriminació per raó de sexe, raça, religió, creences i condicions físiques o psíquiques".

  En un comunicat, els bisbes han expressat la seva "preocupació" per un projecte que consideren "molt desencertat, tal com està redactat, per les greus conseqüències que pot tenir en l'exercici dels drets humans de la llibertat religiosa, de pensament i de consciència dels ciutadans de Catalunya", encara que no expliciten a quin contingut es refereixen.

  Font: Els bisbes catalans, "preocupats" per la llei del Parlament contra l'homofòbia
Trabajando...
X