Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Quatre punts esencials de la Llei contra la LGTBfòbia

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Quatre punts esencials de la Llei contra la LGTBfòbia

  4 PUNTS ESENCIALS DE LA LLEI CONTRA LA LGTBFÒBIA, gràcies a Silvia Grassi
  1) Infraccions i sancions: ja no hi ha només paraules sinò sancions concretes contra delictes lliegats a la homofòbia i transfòbia.

  2) Educació. L'article 12 de la llei es basa en el principi de coeducació, i estableix entre altres coses que els materials escolars i el llenguatge que s'hi utilitza han de tenir en compte la diversitat d'orientacions sexuals. AIXO' ES MOLT IMPORTANT, potser el més important de tot.

  3) Joventut i gent gran. L'article 17, sobre l'acció social, diu que les administracions han de posar especial cura en el suport a adolescents i joves LGBT. Han de donar suport, per exemple, als joves que hagin estat expulsats de casa per situacions de pressió psicològica. La llei també estableix que les residències de gent gran fomentin el respecte a la diversitat d'orientacions sexuals.

  4) Mitjans de comunicació. Segons l'article 15 de la llei, el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) haurà de vetllar perquè els continguts dels mitjans de comunicació siguin respectuosos amb les persones LGBT, perquè tractin amb normalitat la diversitat d'opcions sexuals i de models de família, i també perquè mostrin aquesta diversitat.
Trabajando...
X