Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Consell de Ciutat: Torn de Paraula: Rodrigo Araneda Villasante

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Consell de Ciutat: Torn de Paraula: Rodrigo Araneda Villasante

    rodrigo-araneda.jpg

    Sóc el Vicepresident associatiu del Consell de Gais, Lesbianes, Homes i Dones Transexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI), i represento aquest en la meva participació en el Consell de Ciutat.

    El meu objectiu dintre d’aquest espai de participació és reconèixer l'existència de vincles, valors i punts en comú entre diferents organitzacions i propostes relacionades amb la temàtica LGTBI, així com fer de nexe d’unió entre les entitats del sector per tal de desenvolupar la interacció i la recerca del canvi amb la finalitat de fer de Barcelona una millor ciutat.

    Per aquest motiu, vull examinar críticament la tasca publica i elaborar, conseqüentment, polítiques que afectin el col·lectiu LGTBI i altres minories. És per això que desitjo buscar els punts de convergència i interessos comuns que puguin construir una unitat dintre de la diversitat d’aquest sector. De la mateixa manera tinc la voluntat i la disposició d’aprendre i créixer conjuntament amb les altres persones membres tant del plenari com dels grups de treball.

    Abans d’acomiadar-me, voldria recalcar la necessitat de lluitar contra qualsevol tipus de discriminació LGTBI, ja sigui cultural, ètnica, de gènere, econòmica o de qualsevol altre tipus. Per aquest motiu crec que els meus anys de participació al consell d'immigració, així com al consell LGTBI, em permetran aportar coneixements en la construcció d'una Barcelona més inclusiva i orgullosa de totes les diversitats que hi conviuen.

    Rodrigo Araneda Villasante
    Vicepresident del Consell Municipal LGTBI
Trabajando...
X