Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Pastor que “va celebrar” la matança de gais en bar d'Orlando acusat d'abusar de nen

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Pastor que “va celebrar” la matança de gais en bar d'Orlando acusat d'abusar de nen

    Kenneth Adkins es va lliurar a les autoritats aquest divendres, 26 d'agost

    El pastor conservador de Florida que va indicar que les víctimes del tiroteig en el bar gai Pulse van rebre “el que mereixien” va ser acusat de molestar sexualment a un nen.


    zzzzzzzzzzzzzzzzzz pastor-pervertido1-1024x707.jpg

    Kenneth Adkins (56) va ser arrestat aquest divendres a Geòrgia després d'assenyalaments que va agredir a un menor de 16 anys membre de la seva congregació en fets que es remunten al 2010, van informar mitjans nacionals.

    Adkins es va lliurar ahir en el matí a les autoritats del comtat Glynn per càrrecs d'abús sexual de menors.

    “Nosaltres estem decebuts pel precipitat que les autoritats van presentar aquest cas”, va indicar Charlotte Stormy Adkins, esposa de l'acusat a The Florida Times-Union. “Estem confiats que Kenneth Adkins sortirà innocent de tots els càrrecs”, va agregar la dona al mateix temps que va al·legar que el denunciant suposadament té problemes emocionals.

    El religiós que lidera esglésies en Jacksonville, Florida; i a Atlanta i Brunswick, Geòrgia, va cobrar notorietat després que publiqués en xarxes missatges incendiaris en els quals responsabilitzava a les víctimes d'Omar Mateen, qui va disparar a mansalva contra innocents que es trobaven el passat mes de juny en la discoteca. L'home va publicar en el seu compte de Twitter que “ha passat per massa amb aquests gais de Jacksonville, per la qual cosa no veig a cap d'ells com a víctima. Els veig com que van rebre el que mereixien”.

    Les seves declaracions van provocar indignació entre centenars de nord-americans. Posteriorment, el pastor va dir que els seus comentaris anaven dirigits als homosexuals del nord de Florida i no a les víctimes.

    Cal assenyalar que Adkins és conegut per les seves postures antigay i va ser un dels portaveus en contra de la mesura que estenia la protecció a la comunitat LGBT en Jacksonville davant actes discriminatoris.

    En l'atac en el bar Pulse van morir 49 persones i 53 van resultar ferides.

    Font:
    eldiariony.com
Trabajando...
X