Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Un bisbe confessa que és homosexual per primera vegada a l'Església anglicana

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Un bisbe confessa que és homosexual per primera vegada a l'Església anglicana

    Nicholas Chamberlain va prendre la decisió de revelar la seva orientació sexual perquè un altre diari va amenaçar amb desvetllar-la

    El bisbe de Grantham, Nicholas Chamberlain, es va convertir en el primer de l'Església anglicana d'Anglaterra a revelar la seva homosexualitat, en una entrevista publicada en el diari The Guardian, on explica que va prendre la decisió de fer-ho públic perquè un altre diari amenaçava amb desvetllar-la.

    zzzzzzzzzzz obispo.jpg

    «No és decisió meva fer tota una història d'aquesta sortida de l'armari», declara. «La gent sap que sóc gai. La meva sexualitat forma part de mi, però és el meu ministeri en el que vull concentrar-me». Chamberlain aclareix que l'Església estava al corrent quan ho va designar per al càrrec l'any passat. «Jo era jo mateix. Els qui em van nomenar coneixien la meva identitat sexual». Justin Welby, arquebisbe de Canterbury i líder espiritual anglicà, va subratllar que «la seva sexualitat no tenia relació amb les seves funcions». «Estic al corrent de la relació que el bisbe Nick manté», va afirmar. «El seu nomenament va ser decidit per les seves qualitats i la seva capacitat de servir».

    L'Església anglicana, amb 85 milions de fidels, va acabar en el 2013 amb la prohibició que els gais anessin ordenats bisbes.


    Font: LaVozdeGalicia.es
Trabajando...
X