Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Warwick Rowing: El calendari "calent" d'un equip d'atletes en contra de l'homofòbia

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Warwick Rowing: El calendari "calent" d'un equip d'atletes en contra de l'homofòbia

  És l'equip de rem masculí del Regne Unit "Warwick Rowing" que va llançar per novè any el seu calendari "al nu" per conscienciar sobre la inclusió de la comunitat LGBT i l'equitat de gènere en l'esport.

  L'equip de rem
  Warwick Rowing va ser fundat el 1966 i ha estat reconegut des de llavors com un dels millors clubs esportius universitaris al Regne Unit. Encara que va aconseguir la categoria superior en el rem britànic i va aconseguir que alguns dels seus remers arribin a medallistes olímpics, Warwick Rowing és conegut per una altra qualitat: ser l'equip esportiu que porta per tot el món la bandera contra l'homofòbia ia favor de la igualtat de gènere.

  zzzzzzzzzzz Warwick Rowers 2017.jpg

  El 2009, els vaixells de l'equip estaven en ruïnes i no tenien forma de reparar-los. Per aquest motiu van començar el calendari com una manera de mantenir -literalment- el club a flotació. L'èxit del calendari va transformar al club. No només mantenen les seves embarcacions en ordre, sinó que també aconsegueixen que l'esport estigui disponible per a molts més estudiants, reduint els costos. El calendari més els va permetre fer una contribució financera més enllà de l'esport a altres organitzacions per col·laborar amb la integració de la comunitat LGBT en l'esport.

  Font:
  infobae.com
Trabajando...
X