Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Catalunya denuncia l'enviament massiu a escoles d'un fullet "homòfob" del grup ultracatòlic Hazte Oír

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Catalunya denuncia l'enviament massiu a escoles d'un fullet "homòfob" del grup ultracatòlic Hazte Oír

    folleto.jpg
    Des de fa unes setmanes els ultracatòlics d'Hazte Oír han repartit per escoles de tot Espanya uns fullets en què ataquen el col·lectiu LGTB amb una il·lustració de dos nens fent la salutació feixista davant d'una bandera LGTB. En el fullet, l'associació anomena "lleis d'adoctrinament sexual" les diferents normatives que han aprovat les comunitats autònomes per evitar la discriminació del col·lectiu LGTB a les aules. Ja han arribat a les escoles de Catalunya i la Generalitat ha demanat als centres que no divulguin aquest pamflet "homòfob" i clarament "discriminatori".
    "Demanem que no s'entreguin a l'alumnat aquests llibres que l'organització Hazte Oír els han fet arribar recentment. A Catalunya, no hi ha lloc per a publicacions que clarament agredeixen i discriminen les persones per la seva condició sexual", ha afirmat la directora general d'Igualtat, Mireia Mata.

    "Només la portada del llibre, una fotografia de dos nens fent la salutació feixista de cara a una bandera de l'arc iris, ja és un senyal del seu contingut homòfob, tot un atac que aquesta organització fa contra els drets de les persones LGTBI, que el Govern català no passa per alt", continua Mata a través d'un comunicat. Així mateix, ha recordat que la garantia dels drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals és reconeguda pel Govern i regulada per llei.

    "L'enviament d'un llibre homòfob els centres d'ensenyament de Catalunya és una falta de respecte dels drets humans i de la diversitat sexual i de gènere, i vulnera l'esperit de la llei i pot ser constitutiva d'infracció", ha afegit.

    Font: http://www.elperiodico.cat/ca/notici...te-oir-5695165
Trabajando...
X