Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Castella-la Manxa: Arriba el II Festival LGTBI "per la visibilitat del col·lectiu en zones rurals"

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Castella-la Manxa: Arriba el II Festival LGTBI "per la visibilitat del col·lectiu en zones rurals"

    Efrain-Martinez-FOTO-Ayuntamiento-Argamasilla_EDIIMA20170730_0336_19.jpg
    De esquerra a dreta: Jesús Mulas, Elia Ros, Oscar Del Fresno i Efraïm Martínez.
    FOTO: Ajuntament Argamasilla d'Alba

    L'Auditori d'Estiu d'Argamasilla d'Alba (Ciutat Real), acollirà el proper dissabte 5 d'agost a partir de les 23.30 hores el II Festival LGTBI "per la visibilitat del col·lectiu en zones rurals", organitzat per l'Associació 'Els Imprevistos' amb la col·laboració de l'Ajuntament i el patrocini dels grups polítics municipals: PSOE, PP i IU, i serà pregonat pel argamasillero, però de Calatrava, David Soriano, nomenat Mr. Gai Pride Ciutat Real 2017.

    La regidora d'Igualtat, Elia Ros, en nom de tota la corporació municipal, ha mostrat "el suport incondicional" de tots els seus membres al col·lectiu LGTBI en la lluita per la llibertat i la igualtat, valorant positivament a un moviment "que lluita contra la discriminació i l'homofòbia a favor de l'equiparació i reconeixement dels drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i transsexuals ".

    Rubio ha recordat que aquesta festa "no deixa de ser un acte de reflexió, en el qual tots vam manifestar l'acceptació, la convivència i la integració de tots i totes a una societat igualitària, sense etiquetes i sense prejudicis". Per la seva banda, el representant de l'organització, Oscar Del Fresno, ha destacat que celebracions com aquesta encara són necessàries "perquè a dia d'avui, encara hi ha gent que no ens entén, que no entén una realitat diferent a la seva i perquè desgraciadament no aconseguim tenir els mateixos drets que una parella d'heterosexuals ".

    En el manifest llegit per Del Fresno, es fa referència a "desafortunats" comentaris sobre l'homosexualitat abocaments a les xarxes socials com Facebook, arran del Dia de l'Orgull Gai celebrat recentment a Madrid, s'afirma que "quan es desfila reivindicant els nostres drets el fem amb colors perquè per desgràcia la vida del col·lectiu sempre ha estat gris, encara que poc a poc es vagi pintant, i amb orgull demostrar que som iguals a la resta de la gent. i no, no anem fent l'indi, tot i que portem moltes plomes " .

    FOTO-Ayuntamiento-Argamasilla-Alba_EDIIMA20170730_0335_19.jpg

    Del Fresno ha volgut visibilitzar la situació que viu el col·lectiu en alguns llocs on fins i tot "són condemnats a mort només per la seva preferències afectives o sexuals, i sense arribar a aquests extrems, a Espanya, molts pateixen insults al carrer, agressions, són discriminats en els seus llocs de treball o en el moment de voler d'adoptar, només per anar a dormir amb qui li dóna la gana ".

    "En cap moment hem volgut imposar que ser gai és millor que ser heterosexual. Al contrari celebrem i ens sentim orgullosos de la diversitat. Volem tenir el mateix tracte de favor a tots i cadascun dels aspectes vitals d'una persona", ha puntualitzat del Fresno.

    La recaptació del festival, 2 euros l'entrada, es destinarà íntegrament a cobrir les despeses de l'esdeveniment i si hagués romanent a promoure iniciatives informatives, com poden ser xerrades als centres escolars.

    II Festival LGTBI

    La festa del LGTBI a Argamasilla de Alba comptarà en aquesta segona edició amb la participació de Llibertat La Punxes, Albert Bohemme, els Djs Chocal i Peñi i el representant a Mr. Gai Pride Espanya 2017 per la província de Ciutat Real, David Soriano, un persona "compromesa amb l'activisme del col·lectiu i amb la visibilitat a les zones rurals".

    Llibertat La Punxes arriba des de Madrid on treballa en "els millors llocs" de Chueca com Dlro Live o Griffin s, o en la festa de la Sala Cool, Mala Mala, una de les "més mítiques" de la nit gai madrilenya. Castellanomanxega i compromesa amb l'activisme LGTBI, i encara més si és possible contra l'homofòbia en zones rurals, com ja va posar de manifest denunciant els atacs soferts a Talavera de la Reina, ciutat d'on prové.

    Una de les reines de la nit, segons l'organització, serà Albert Bohemme, de la sala Cool de Madrid, que ha estat a la gira europea amb el programa de "gran audiència" als EUA, RuPaul 's Drag Race, sent la mestra de cerimònies . Els estilismes Bohemme "no deixen indiferent a ningú i és una de les Drag 's més sol·licitades en la nit madrilenya".

    La música anirà a càrrec de Chocal DJ i Peñi DJ. Chocal ha estat punxat en bars de chueca com Rebujito i Marta Amor meu, en festivals com Horteralia (Càceres), i en la festa Xocolata amb Xurros, "una de les festes gais més emblemàtiques de la capital madrilenya" Actualment està emprenent la seva aventura en solitari després de la separació de les bosnianes djs.

    Peñi és habitual de les festes d'ambient a la província de Ciutat Real. Es defineix com una dj versàtil capaç d'adaptar-se a qualsevol tipus de públic i estil. "L'important és l'art de connectar la música amb la pista de ball", afirma.

    Font:
    ElDiario.es
Trabajando...
X