Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Ryan Atkin es converteix en el primer àrbitre professional obertament gai al Regne Unit

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Ryan Atkin es converteix en el primer àrbitre professional obertament gai al Regne Unit

    La federació anglesa de futbol va dir que la decisió de fer pública la seva sexualitat serveixi per "lluitar contra l'homofòbia en l'esport".
    Ryan Atkin.jpg
    "Ser gai no té cap importància quan es tracta d'arbitrar un partit de futbol". "L'homofòbia sempre és un problema. Encara que les coses milloren cada dia. Podem canviar el joc i la cultura si canviem les ments", ha assegurat Atkin.

    Atkin, de 32 anys, va començar a arbitrar el 1999 i dóna suport a la campanya 'Cordons arc de Sant Martí', llançada per Stonewall, una associació de defensa dels gais, lesbianes i transsexuals, recolzada per la Federació Anglesa (FA) i la Premier League.

    "El president de la FA, Greg Clarke, i el director executiu de PL, Bill Bush, han fet recentment comentaris positius que contribueixen d'alguna manera a resoldre els problemes del joc modern. Els propers tornejos internacionals tenen lloc en països on ser gai és un crim o on la gent és perseguida per la seva sexualitat. és més important que mai que els òrgans de govern, les principals organitzacions i marques segueixin donant suport i patrocinant campanyes que promouen la igualtat per a tots ", va comentar a Sky Sports.

    Ryan va començar a arbitrar a la seva ciutat natal de Plymouth el 1999 i va ascendir com a àrbitre auxiliar de divisions més importants en 2009 i ara actuarà com a quart àrbitre en partits de la EFL i com a principal en altres de la National League North i South.

    Amb informacions de
    directvsports.com i huffingtonpost.es
Trabajando...
X