Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Nota de premsa. Panteres Grogues

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Nota de premsa. Panteres Grogues

  NOTA DE PREMSA 5 de març de 2.006  BARCELONA ACOLLIRÀ ELS EUROGAMES’08  La ciutat es convertirà durant una setmana en la capital europea dels esportistes homosexuals  La Federació Europea d’Esports per a Gais i Lesbianes( EGLSF) ha escollit la ciutat de Barcelona per acollir i organtizar els Eurogames del 2.008. El Club Esportiu Panteres Grogues ha defensat la candidatura davant l’assemblea anual de l’EGSLF, reunida aquest cap de setmana a Budapest (Hongria), i ha rebut el suport unànime de tots els membres assistents.  Per primera vegada, després de 14 anys i de 9 edicions, els Eurogames, la competició multiesportiva europea de gais i lesbianes, es celebrarà en un país del sud del Mediterrani. A banda de les competicions esportives, i les cerimònies d’inauguració i clausura, els Eurogames estan envoltats d’esdeveniments culturals que impliquen a tot el conjunt de la ciutat organitzadora. Barcelona es convertirà durant una setmana en la capital gai europea, amb més de 5.000 esportistes homosexuals i uns 30.000 visitants a la ciutat.

  El principal objectiu dels Eurogmes és lluitar contra la discriminació per orientació sexual en el món de l’esport i recolzar la “sortida de l’armari” de gais i lesbianes.  Amb 12 anys d’història, Panteres Grogues és el primer club esportiu federat de gais i lesbianes que es va crear a l’Estat Espanyol. En l’actualitat té uns 250 socis i sòcies adscrits a una dotzena d’activitats esportives, des del futbol, basquet o natació fins al ciclisme, esquí o petanca. Esportistes de Panteres Grogues han participat en diverses competicions internacionals com els Eurogames de Paris (1997), Zúric (2000) o Munic (2004), i als GayGames d’Amsterdam (1998) i Sydney (2002). Com a amfitrions, Panteres Grogues han organitzat diversos torneigs internacionals de futbol, voleibol i natació, i dos torneigs internacionals mutiesportius, amb més de 800 participants de 16 països diferents.

  La candidatura de Barcelona té el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i Turisme de Barcelona.  La delegació de Panteres Grogues, desplaçada a Budapest, arribarà demà dilluns a les 1:30pm a l’aeroport del Prat del LLobregat  Per més imatges i informació, contactar amb:

  Àgatha Estera telf. 687.47.30.18

  premsa@panteresgrogues.org

  www.panteresgrogues.org

  www.eglsf.info

  www.eurogames.info
Trabajando...
X