Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Com saps que has trobat algú especial

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Com saps que has trobat algú especial

  A vegades una persona es sent vuida, les teves inseguretats t'enbargan i et sents que ningú et comprend. Aquestes pors són derivadas del teu passat, i de les males experiències que has viscut, encara que ara coneixis un mon de gent que ha passat l'ho mateix. Ets sents en definitiva sol, entre la multitud, i que ninguna persona pot comprendre el que sents ni com són els teus sentiments.
  Quan creus que has trobat algú especial tens por al que ella no senti el mateix per tu, o que no cregui que ets lo suficientment bo per ell, així és la realitat i passa.
  Si aconsegueixes connectar amb aquella persona, és una sort, molta sort ja ho crec, però poden passar mil coses per a que no funcioni bé, clar que si les relaciones homosexuals són iguals que les heterosexuales. Amb el agravant que nosaltr@s els homosexuals tenim més inseguretat perque la nostra autoestima sufreix al baix, i els cops que ens dona la vida no l'encaixem igual.
  Per això hem de pensar quina forma volem que sigui la nostra vida, podem trobar sexe fàcil en les diferents discos que hi ha, però en realitat volem això en la nostra vida? no et sentiras vuit i no aconsegueixes res?
  Molta gent espera trobar el seu princep blau, però en realitat busquen alguna persona per compartir la seva vida, sencillament això, compartir la seva vida. Això inclueix aficions, interessos, gustos,.... en definitiva trobar alguna persona que solament compartir.
  Però a vegades t'obsesiones d'una persona que solament se t'ha apropat a tu per ser simpatic sense res més, solament vol ser el teu amic, però penses que pot ser alguna cosa més. Llavors quan veus que en realitat no vol res amb tu, ets distàncies i tornes a la mateixa dinamica d'abans.
  Aquesta dinàmica és de considerar-te que tu no vals res, de que no trobaras mai a ningú i que millor crear un mur de 3 metres al voltant teu (com vol fer Shrek) perque no et faci ningú més mal, llavors t'enfanses a la "cienaga",.... a vegades ets sents com Shrek "un ogre, lleig, que te que oferir molt als demés però que no ho volen veure", necessites a un asno perque et faci obrir els ulls i veure que el món segueix donant voltes, i que tu tens que continuar la seva vida. Sentir-se així no serveix per res i segurament que trobaras més persones a la teva vida que et faran mal, però si no ho intentes, no donaras la oportunitat que passi això.
  No passarà res bo ni dolent, no coneixeras a ningú, i et tancares al teu món.
  Nunca seas el eslogan de nadie,
  porque tu eres poesia.

 • #2
  déjà vu

  Raul,
  això que dius em sona. Així que millor no dic res més, o aquest fòrum semblarà el muro de las lamentaciones .

  Comentario

  Trabajando...
  X