Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

L'església parla de drets?, la mani anti-matrimoni a Madrid.

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • nadia
  respondió
  ho tenen fotut

  Aquesta manifestació no tindrà cap impacte a no ser que hi vagi una milionada de persones. Els únics que en treuen algun profit són els grups del tipus de la Falange que no tenen cap altra ocasió per a sortir al carrer i recordar la seva existència (i potser afegir algun altre tarat a les seves files). Per a l'esglèsia i els sectors més fatxes del PP això acaba sent un desgast, perquè és una inversió de la que no en treuen res. Amb la llei aprovada i amb la societat globalment passant del tema perquè no els hi va ni els hi ve passarà com amb el divorci que a veure si ara s'atrevirien a reprendre el discurs de fa 20 anys.

  Lo millor: veure al putero del Zaplana al capdavant .

  Dejar un comentario:


 • L'església parla de drets?, la mani anti-matrimoni a Madrid.

  Com ja sabeu aquesta tarda a Madrid tindrà lloc una manifestació en contra dels nostres drets com a persones a poder casar-nos i adoptar com ja ho fan els heterosexuals. És molt fort que en una societat de dret, un sector de la població sigui capaç de manifestar-se en contra de la lliberta i els drets de l'altre sector, és increïble i intolerable. Accions com aquesta demostren que encara hi ha un sector de la societat espanyola que voldria que fossim un país bananer. El que més m'empipa és el discurs homòfob d'alguns sectors ultraconservadors de l'església que no han dubtat en unir-se amb sectors radicals de la dreta casposa d'Espanya per enfrontar-se amb nosaltres, crec que ens trobem davant d'una Església molt poc cristiana que no accepta que això és un país laic i que ja no es crema ningú per ser diferent com van fer ells durant l'Edat Mitjana, a més a més, no ens volem casar per l'Església, Déu ens guard, només volem ser ciutadans de primera i tenir els mateixos drets que els heterosexuals, no volem posar en crisi la unió santa entre Home i dona, ni el matrimoni heterosexual, que d'altra banda, ja està en crisi. Em sento totalment insultat i indignat, crec que els cristians reals que respecten els éssers humans simplement per ser-ho s'haurien de manifestar en contra d'aquesta església que és la menys cristiana de totes. També crec, que l'Església s'hauria de manifestar més per les injustícies socials, els maltractaments, la pederàstia entre alguns membres, etc. Temes que li pertoquen més directament.
  Malgrat tot, companys i companyes res ja no poden fer aviat ens casarem i adoptarem, tant si volen com si no volen, podem dir que hem guanyat la batalla. Què hi penseu?
Trabajando...
X