Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Prohibeixen a un home comunicar-se amb una parella lesbiana que va agredir a Barcelona

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Prohibeixen a un home comunicar-se amb una parella lesbiana que va agredir a Barcelona

  verneda.jpg
  Zona de la Verneda on van passar els fets

  L'home va insultar i agredir les dones, que anaven amb el seu fill de 4 anys, en un bar de la Verneda

  El jutjat d'instrucció número 22 de Barcelona ha prohibit a un home que es comuniqui amb la parella de dones lesbianes a qui va agredir a principis de juliol al barri de la Verneda.

  Els fets van passar en la terrassa d'un bar del carrer Pont del Treball. Segons la denúncia, l'home es va acostar a les dues dones, que estaven amb el seu fill de 4 anys, va tocar el nen i quan una de les mares li va preguntar què feia, les va insultar i amenaçar. Entre altres coses, els va dir "bolleres de merda", "menjaconys" i "no és normal que el nen tingui dues mares".

  Segons alguns testimonis, aquesta persona anava beguda. A una de les dones, li va agafar el braç i l'hi va retorçar, moment en què van intervenir altres clients del bar per apartar-lo. L'home va continuar assegut mentre deia a la parella: "Us mataré." Finalment, s'hi va acostar la Guàrdia Urbana, que se'l va endur. Les dones van denunciar els fets als Mossos d'Esquadra.

  L'Ajuntament de Barcelona s'ha presentat a la causa. També ho han fet l'Observatori Contra l'Homofòbia i el col·lectiu de famílies LGTBI, que exerceixen d'acusació particular. Valoren "positivament" la mesura cautelar que ha pres el jutge, amb la finalitat de "preservar la seguretat i integritat" de les víctimes.

  Font: https://www.ccma.cat/324/prohibeixen...-WMkI1McALysNQ
Trabajando...
X