Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Una parella lesbiana que viu a Barcelona denuncia que Itàlia vol impedir que la seva filla porti el cognom de les dues

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Una parella lesbiana que viu a Barcelona denuncia que Itàlia vol impedir que la seva filla porti el cognom de les dues


    Parella.jpg
    La Camila i l'Elisa, una parella d'italianes que viu a Barcelona amb la seva filla

    ACN Barcelona - "Nosaltres estàvem vivim la nostra vida i de cop arriba aquesta notícia, que ens diu que no, que no podem seguir vivint així ni tenim dret a pensar-nos com una família". És la denúncia de la Camila, mare d'una nena de tres anys i dona de l'Elisa, totes procedents d'Itàlia. Són de Pàdua, però fa dos anys que viuen a Barcelona.

    Segons expliquen a l'ACN, des del juny passat una trentena de famílies formades per dues mares han rebut una notificació en què s'informa que la fiscalia italiana ha demanat la modificació de les actes de naixement dels seus fills per eliminar el cognom de la mare no biològica. Elles estan esperant que els arribi la seva. "A efectes pràctics implica que jo no seré ningú per a la meva filla", lamenta la Camila.

    Segons detallen, les famílies afectades són 33. Es tracta de fills de parelles de dues mares, registrats des del 2017 i fins al dia d'avui a Pàdua, que van ser concebuts a l'estranger amb fecundació assistida heteròloga, és a dir, amb un donant home.

    A Itàlia, a diferència d'Espanya i altres països europeus, la fecundació assistida només es permet a parelles heterosexuals casades o que conviuen. És per això que algunes parelles homosexuals marxen a l'estranger per tenir fills i, un cop tornen, demanen que es reconegui el fill a Itàlia.

    Font: https://www.ccma.cat/324/una-parella...MA_TW_F4_CE24_
Trabajando...
X