Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Demanen dos anys de presó a tres nois per increpar i agredir una lesbiana després de fer un petó a la seva parella

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Demanen dos anys de presó a tres nois per increpar i agredir una lesbiana després de fer un petó a la seva parella

  lesbofobia.jpg

  ACN Barcelona.-La Fiscalia demana dos anys de presó i 6.480 euros de multa per a tres nois que el passat 10 d'octubre a la matinada van increpar i agredir una dona lesbiana després de fer un petó a la seva parella en una cafeteria de la Via Laietana a Barcelona. En el seu escrit, el fiscal considera que el grup de nois van cometre un delicte contra la integritat moral i un altre de lesions. Els fets es van produir quan les dues víctimes van sortir del Hard Rock Cafè de Plaça Catalunya, on treballen, i es van dirigir a una cafeteria després d'acabar la seva jornada laboral. Allà, mentre conversaven es van fer un petó i un grup de nois les van insultar i, a més, un d'ells li va ensenyar les seves parts íntimes des de darrera el vidre. Una de les noies va sortir del bar i els va retreure la seva actitud, moment en què un dels acusats la va empentar fins a fer-la caure sobre una paperera i un altre li va donar un cop de puny.

  A banda, el fiscal sol·licita que s'indemnitzi amb 1.480 euros per les lesions i els danys morals causats i 500 més per a la seva parella.Els fets es van produir a dos quarts de sis de la matinada del 10 d'octubre del 2016 a la cafeteria 'Original's Bakery' després que les dues noies, parella sentimental i companyes de feina, acabessin la seva jornada laboral. Va ser aleshores quan es van acostar un grup de cinc persones, de les quals dues no s'han pogut identificar, i les van increpar que petonegessin en públic. Un d'ells va entrar dins el local mentre un altre es va baixar els pantalons i li va mostrar els seus testicles enganxats al vidre.Una de les noies va sortir de l'establiment per retreure-los aquests fets, moment en què va ser rodejada i empentada primer i colpejada després, fet que li va fer sagnar abundant i pel qual va haver de rebre assistència mèdica.La víctima, però, va intentar perseguir el seu agressor però els seus amics la van tornar a empentar i agafar per evitar que pogués atrapar-lo. Finalment, dues clientes, també parella sentimental, van auxiliar-la i plegades van fugir darrera l'autor de l'agressió, que finalment va escapar refugiant-se a la parada de metro de la plaça Tetuan, segons el relat del fiscal.Es dona la circumstància que un d'ells, de nom Miguel, té antecedents per un delicte de lesions, mentre que els altres dos també tenen antecedents però no computables a efectes de reincidència.

  Font: http://www.lavanguardia.com/local/barcelones-nord/20170529/423027454534/demanen-dos-anys-de-preso-a-tres-nois-per-increpar-i-agredir-una-lesbiana-despres-de-fer-un-peto-a-la-seva-parella.html?utm_campaign=botones_sociales_app&utm _source=facebook&utm_medium=social
  Archivos Adjuntos
Trabajando...
X