Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Acusat de realitzar una operació quirúrgica a una persona transsexual sense ser metge

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Acusat de realitzar una operació quirúrgica a una persona transsexual sense ser metge

    James Pennington és un pilot que està acusat de fer-se passar per metge per realitzar una intervenció quirúrgica a una persona transsexual a la qual ha causat lesions corporals greus amb «risc de desfiguració permanent».

    Per Luis M. Álvarez

    Lidocaïna, un bisturí, embenats metges i altre tipus de material quirúrgic va ser intervingut a James Lowell Pennington, de 57 anys d'edat, pilot de professió qui, proveït d'un equip d'assistència quirúrgica de l'exèrcit dels Estats Units, es va fer passar suposadament per cirurgià convencent a una persona transsexual per fer-li una intervenció quirúrgica en el seu propi domicili de Denver. En no estar en possessió de cap llicència per exercir la medicina de manera professional a l'estat de Colorado, està detingut sense dret a fiança, després de confirmar ell mateix dimecres passat, 17 de maig, que li havia extirpat els testicles a una dona transsexual.

    Arrestat des de dijous s'enfronta a càrrecs d'agressió imprudent causant lesions corporals greus amb «risc de desfiguració permanent», segons la declaració jurada. Segons l'informe policial, Pennington pretenia realitzar una intervenció amb fins cosmètics per aquesta persona transsexual, qui estava acompanyat per la seva esposa. Prèviament els havia advertit que haurien d'avisar al número d'emergències en el cas de produir-se algun tipus de complicació. Com així ha succeït després de 90 minuts d'operació, quan en canviar l'embenat comença a rajar una gran quantitat de sang de la ferida suturada.



    Trasladada al servicio de urgencias de Medical Center of Aurora, alrededor de las 14 horas, los médicos no han podido reinjertar los testículos en la paciente debido al excesivo tiempo que había pasado desde que fueran extirpados hasta la llegada del equipo de paramédicos. La pareja ha preferido mantener su anonimato. Aunque el acusado no parece haber contratado asistencia legal por el momento, le han aconsejado que respondiera a las preguntas de los investigadores, ante quienes ha admitido haber realizado la intervención quirúrjica.

    De todos los miembros del colectivo LGBT, las personas transexuales son las más vulnerables, además de que Colorado es un estado en el que la homofobia es bastante agresiva. A pesar de que la cámara de representantes de Colorado aprobaba hace un año un proyecto para prohibir las terapias de conversión y la Comisión de Derechos Civiles avalaba la discriminación sufrida por una pareja en un establecimiento, muchos son los seguidores de Gordon Klingenschmitt, un político extremista y religioso radical que predica que la homofobia es «una bendición» para los homosexuales en consonancia con el pastor Kevin Swanson, que llegó a afirmar que la homosexualidad era la causa de las inundaciones de Colorado en 2013.

    Font:
    noticias.universogay.com




Trabajando...
X