Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

“Salt & Pepper Photographic Sessions”.

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • “Salt & Pepper Photographic Sessions”.

  Hola Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (G.A.G.),

  Aquest mail va dirigit especialment a tots aquells col·lectius, mitjans, associacions, portals, blogs i webs relacionats amb el món de la fotografia.

  Us agrairíem que publiquéssiu aquesta informació relacionada amb les projeccions fotogràfiques que estem organitzant per aquest divendres dia 20 de novembre a les 20h sota el títol “Salt & Pepper Photographic Sessions”.

  És una activitat gratuïta dirigida a la gent aficionada o professional de la fotografia que vol passar una estona lúdica i distesa, mirant fotografies, escoltant les presentacions de cada treball, aprenent els uns dels altres, coneixent gent nova...i tot això mentre mengem i bevem.

  Us adjuntem el text que hem publicat a la web juntament amb el vídeo de Youtube de la anterior edició, així com els documents als que fem referència en el mateix. Podeu difondre’ls vosaltres mateixos/as o be podeu publicar els enllaços als nostres servidors.

  Agrair-vos de bell antuvi la vostra col·laboració.

  Salutacions!


  AQUEST DIVENDRES...SALT & PEPPER PHOTOGRAPHIC SESSIONS

  Aquest proper divendres dia 20 de novembre, a partir de les 20h (nou horari), projeccions fotogràfiques a l'Espai Fotogràfic Can Basté.

  Com sempre, en aquesta ocasió podrem gaudir del treball de diferents fotògrafs/es sota la temàtica "Fotografia d’autor". Comptarem amb la presència d'alguns d'ells per a xerrar de forma distesa.

  Recordeu que l'única condició per assistir és que porteu alguna cosa de menjar per compartir...la activitat és gratuïta.

  MÉS INFORMACIÓ, ADREÇA I PLÀNOL DE SITUACIÓ > http://www.terradeningu.com/downloads/Salt_and_Pepper_cat.pdf  http://www.youtube.com/v/Zs0baeMZ3R0&hl=es_ES&fs=1&


  I si vols presentar la teva exposició per a promocionar-la, participar a les projeccions i publicar-la a la nostra web informa't AQUÍ (Convocatòria presentació treballs). http://www.terradeningu.com/downloads/convocatoria_cat.pdf

  ::::::::::::::::::::::::::::::::::
  TERRAdeNINGU.com
  http://www.terradeningu.com
  info@terradeningu.com
  Editado por última vez por mario; https://www.amicsgais.org/forums/member/1-mario en , 23:50:22.
Trabajando...
X