Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Eloi Cordomí revela la història d'amor amb el seu marit Xavi, un guapo metge rural

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Eloi Cordomí revela la història d'amor amb el seu marit Xavi, un guapo metge rural


    El meteoròleg Eloi Cordomí en la intimitat amb el seu marit Xavier: com es van enamorar, l'adopció del fill i el futur junts


    Marc Villanueva
    Foto: TV3
    Barcelona. Dijous, 31 d'agost de 2023. 16:59
    Temps de lectura: 2 minuts

    Tots els meteoròlegs de TV3 són autèntiques celebrities del país. No hi ha programa que aplegui més atenció que l'espai d'El temps. No només perquè als catalans els encisa la meteorologia sinó perquè TV3 ha sabut dotar aquest departament de personalitat, recursos i una bona selecció de personal. Els homes i dones del temps de la cadena són propers, pedagògics i de bon caràcter: Tomàs Molina al TN vespre, Francesc Mauri al TN migdia, Eloi Cordomí al Tot es mou, Gemma Puig a Els matins i Dani Ramírez els caps de setmana, sense oblidar els substituts Enric Agud i Jofre Janué. D'entre tots, el més jove d'aspecte, Eloi Cordomí, ja té 40 anys i prou experiència per acceptar una entrevista rosa, exclusivament íntima, i parlar del seu marit, Xavi Lázaro. Segons ha pogut saber EN Blau, el Xavi és metge de família al CAP d'un poble de 2700 habitants, Castellterçol, al Moianès. Fan molt bona parella.

    L'Eloi i el Xavi són una parella modèlica, amants de la natura, amb dos gossos i un gat, casats des de l'estiu de 2014 i amb un fill des de fa gairebé tres anys. El gener de 2021 Cordomí va fer públic a TV3 que era pare d'un fill i que seguia de baixa de paternitat. No va revelar el nom del nen i avui encara el manté en l'àmbit privat. A Instagram penja fotos del marit però mai del fill. A l'entrevista molt personal que ha concedit al diari Ara explica que el nen és fruit d'una adopció, no d'una gestació subrogada. El diari vol parlar de l'amor conjugal entre marit i marit. Amb detalls curiosos com haver-se conegut al gimnàs i per un equívoc.


    Eloi Cordomí: "Ens vam conèixer al gimnàs. El vaig confondre amb una altra persona que em tirava la canya. Un dia al passadís li vaig dir: “Ei, tu m’has enviat un missatge per Facebook”, i el Xavi em va contestar, una mica esquerp: “No, jo no”. Dies després el Xavi va prendre la iniciativa i vam començar a parlar entre classe i classe de body pump.

    Després, a través de dues amigues en comú, vam acabar de saber que estàvem interessats l’un amb l’altre i vam tenir la primera cita: un partit de pàdel i una cervesa. De seguida vaig saber que era una bona persona”.
    Sobre el futur en comú amb el Dr. Lázaro, el meteoròleg de TV3 omet deliberadament parlar del seu fill o de si en vindran més i només confessa imaginar-se vivint junts en mig de la muntanya. De moment els caps de setmana lloguen una casa al mig d'un bosc al Ripollès.

    Eloi Cordomí només mostra la seva neboda enfilada al cos llarguerut del tiet Eloi per arribar a la branca d'un arbre. El de TV3 es despulla emocionalment quan reconeix que el més carinyós de la parella és el Xavi: "Jo soc una mica més fred i distant, potser de vegades passota. Li dono molt valor al fet que ell sigui carinyós i detallista perquè a mi aquesta part em costa més”. L'Eloi més íntim reconeix que el més preuat és el seu temps (no el meteorològic) "és el millor que puc oferir al Xavi, al meu fill, a la família i als amics". El més valuós de l'home del temps és el seu temps.

    Font: https://www.elnacional.cat/enblau/ca...85625_102.html
Trabajando...
X