Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

La Jove de Barcelona organitza una xerrada sobre l'homosexualitat en el món casteller

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • La Jove de Barcelona organitza una xerrada sobre l'homosexualitat en el món casteller

    Colla-Jove-Barcelona-senfila-pisos_1871223135_47037304_651x438.jpg
    Foto: Detall del 4d8 de la Jove de Barcelona / COLLA JOVE DE BARCELONA

    La colla Jove de Barcelona i el Grup d'Amics Gais, Lesbianes Transsexuals i Bisexuals (GAG) uneixen forces per parlar sobre la inclusió de les persones LGTBI en el món casteller. En la sessió d'aquest dissabte es debatrà sobre si és un col·lectiu discriminat en els castells o que, com a mínim, no rep un suport efectiu i explícit.

    Banner-castellers-1080x675.jpg

    Foto: Cartell anunciador xerrada sobre l'homosexualitat en el món casteller

    Toni Caparrós, membre de la Jove de Barcelona, creia que no s'havia visibilitzat el seu suport de manera efectiva i es va posar en contacte amb l'associació GAG per organitzar la xerrada. Aquesta associació organitza cada dissabte esdeveniments en suport al col·lectiu gai. Caparrós aclareix que "mai he notat cap ambient hostil" i que l'objectiu de la jornada és "visibilitzar el suport i preguntar-se per què en el món casteller hi ha tan poca gent d'aquest col·lectiu a les colles". Una xifra que, segons Caparrós, és inferior a la mitjana

    A més, la Jove de Barcelona també s'ha unit a la Setmana Contra l'Homofòbia que se celebrarà el 17 de maig. Aquest any l'epicentre serà a Sant Andreu, districte en el qual assaja la Jove de Barcelona. La colla farà un castell a través del qual entregarà la bandera de l'arc de Sant Martí a la seu del districte.

    La colla barcelonina, a més, compta amb la "comissió d'acció positiva". L'objectiu d'aquesta comissió, segons detalla Caparrós, és fer "diferents accions no específicament del món LGTBI però sí de qualsevol col·lectiu que se senti discriminat", sempre amb el propòsit d'arribar a "la tolerància zero davant qualsevol acte de discriminació". En aquest punt precisament Caparrós fa una crítica al món casteller perquè creu que no ha explicitat del tot el seu suport als col·lectius discriminats.

    Font: https://www.ara.cat/castells/Jove-Ba...007399369.html
Trabajando...
X