Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Sant Andreu acollirà l'acte central pel Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia

Colapsar
X
 
  • Filtrar
  • Tiempo
  • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • Sant Andreu acollirà l'acte central pel Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia

    gay.jpg

    LGTBI. L'esdeveniment serà dijous 17 a partir de les 17.00 hores i comptarà amb la implicació de desenes d'entitats que lluiten per la diversitat i amb la participació de l'Escola Municipal de Música i del Taller de Músics.

    L'esdeveniment serà dijous 17 a partir de les 17.00 hores i comptarà amb la implicació de desenes d'entitats que lluiten per la diversitat i amb la participació de l'Escola Municipal de Música i del Taller de Músics.

    El Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia començarà a les 17.00 amb l’actuació dels grups Nameless i Raquel Lua, del projecte Cabal Musical i el Taller de Músics. A continuació, hi haurà contacontes a càrrec de la narradora Laura Rodríguez. Mentre, hi haurà la fira d’entitats, l’acte participatiu i reivindicatiu ‘No callis’, la biblioteca vivent a càrrec d’ACATHI i el photocall de l’Espai Jove Garcilaso.

    A les 18.00 tindrà lloc el recital poètic amb Sònia Moll, Txus Garcia i Illy Ness i, en finalitzar, actuarà la Colla Jove de Barcelona.

    Més tard, a les 19.00, les regidores Laia Ortiz, de Districte de Sant Andreu, i Laura Pèrez, de l’àrea de Feminismes i LGTBI. Les dues representants institucionals seran les encarregades de donar pas a la lectura del manifest redactat per les entitats participants.

    Les darreres actuacions correran a càrrec de la Cambra Piazzola de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, l’artista Làzaro Carrasco i la coral Barcelona Rainbow Singers.

    L’acte estarà presentat pel periodista Jaume Borja, activista LGTBI i col·laborador habitual de TVE i Ràdio Flaixbac.

    Font: http://ajuntament.barcelona.cat/done...a-llgtbifzebia
Trabajando...
X