Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Barcelona laica

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Barcelona laica

  (es castellano más abajo)

  Us adjunto el text de l'article d'en Jordi Petit publicat a 20Minutos avui 28 de març

  Contrast
  Jordi Petit
  BCN laica
  28.03.2006
  Per primera vegada els matrimonis civils superen als religiosos a Barcelona. Al 2005 les xifres han estat de 3.041 i 2.580 respectivament. No és que els enllaços homosexuals hagin decantat la balança, les parelles del mateix sexe esperen com tothom, aproximadament un any o dos. Simplement hi ha un canvi de mentalitat. Em deia Magda Oranich que si els gais i lesbianes han esperat dos mil anys per a la igualtat, ara haurien de tenir preferència per casar-se.
  Avui sobta recordar l’àvia que per Setmana Santa tapava la televisió amb un vel negre o la mare que ens feia fer un petó al pa quan queia a terra i el teníem que llençar. L’altre dia vaig veure un cas d’exemplar tolerància. Una transsexual departia amb una funcionària del padró municipal, dos joves immigrants esperaven el seu torn i no paraven de mirar-les i somriure. Vaig suposar que no estaven acostumats a veure de prop una persona transgènere al seu país d’origen, aquí tenim costums i lleis ben diferents. Finalment la funcionària, amb un aire amable els va dir «bé, ara també riurem, els toca a vostès». M’encanta BCN.
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Os adjunto el texto del artículo de Jordi Petit publicado en 20Minutos hoy 28 de marzo
  Por primera vez los matrimonios civiles superan a los religiosos en Barcelona. El 2005 las cifras han sido de 3.041 y 2.580 respectivamente. No es que los enlaces homosexuales hayan decantado la balanza, las parejas del mismo sexo esperan como todo el mundo, aproximadamente un año o dos. Simplemente hay un cambio de mentalidad. Me decía Magda Oranich que si los gays y lesbianas han esperado dos mil años para la igualdad, ahora deberían tener preferencia para casarse.

  Hoy sorprende recordar la abuela que por Semana Santa tapaba la televisión con un velo negro o la madre que nos hacía dar un beso al pan cuando caía al suelo y lo teníamos que tirar. El otro día vi un caso de ejemplar tolerancia. Una transexual departía con una funcionaria del padrón municipal, dos jóvenes inmigrantes esperaban su turno y no paraban de mirarlas y sonreír. Supuse que no estaban acostumbrados a ver de cerca una persona transgénero en su país de origen, aquí tenemos costumbres y leyes bien diferentes. Finalmente la funcionaria, con un aire amable les dijo «bien, ahora también reiremos, les toca a ustedes». Me encanta BCN.


Trabajando...
X